Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

A mund të Nëse i/e dashuri/a juaj ju ka bërë të vuani si reagoni ndaj tij/saj?

Cili është propozimi më i bukur që keni marrë nga i/e dashuri/a juaj?

Kaloni më shumë kohë duke dalë me partnerin/en tuaj apo duke çatuar me atë? Deri në ç’pikë ër personin tuaj të zemrës? Çfarë shijesh ju la ky vit? Më mirë një femër e bukur dhe pa shkollë apo një fmerë më pak e bukur dhe intelektuale? A e besoni se ka vërtet punë me rrogë 5000 euro në muaj? Nëse do ju duhet të prezantoheni në një Intervistë pune si do prezantoheni? Cila është kërkesa që i keni bërë babagjyshit këtë vit? Nëse do të kishe ngelur shtatzanë dhe ke 3 të dashur njëkohësisht çdo bëje për ta kuptuar i kujt është fëmija pa e kuptuar asnjëri?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.