Astrologia shpjegon ëndrrat

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

juaj tregon se ndodheni mes dy femrave përsa i përket fushës së ndjenjave. Ju jeni i lidhur me dy femra njëkohësisht dhe nuk dini cilën të zgjidhni. Në të ardhmen do ta ndjeni se ka ardhur momenti të mbani lidhje vetëm me njërën sepse ndiheni i lodhur, por jeni në dilemë dhe nuk dini cilën të zgjidhni. Në këtë rast, ëndrra që keni parë ju ka ndihmuar shumë. Sipas ëndrrës, vajza që ju ka shpëtuar është ajo që ju dashuron me të vërtetë dhe është gati të bëjë gjithçka për ju. Ju urojmë gjithë të mirat!

Vëllai

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.