Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - SOCIALE -

Nëse s’më pëlqen normal që s’do martohem. Dea

Po edhe mbase do martohesha nëse do më detyronin rrethanat. Juli

Kurrë në jetë nuk do isha martuar me një njeri të pasur sepse nuk do kaloja dot asnjë ditë me atë. Anxhela

Pse mendoni se meshkujt e thyer kanë qejf gocat e reja dhe çunat e vegjël duan femra më të mëdha në moshë?

Gocat e reja duan pleqtë që t’i hanë lekët. Ndërsa çunat e rinj duan plakat se kanë eksperiencë për të kërcyer valle. Sokoli

Janë të freskta gocat, të rinjtë i duan mamat se kanë eksperiencë. Egli

Femrat janë dembele për të punuar dhe duan lekë të thata. Arisi

Çunat duan mamat se kanë më shumë eksperiencë se vajzat e reja. Kristi

Meshkujt e thyer duan gocat e njoma që ti falin kënaqësi. Sandra

Shumica e çunave të rinj duan - periencën që me një gocë të vogël Artemisa

Meshkujt duan mamat kur - jnë eksperiencën dhe t’ia falin të dashurës së tyre. Xhuli

Meshkujt në moshë kanë nevojë për goca të reja se me gratë e tyre nuk e përjetojnë dot atë kënaqësi që ata duan. Joard

Sot femrat janë bërë shumë materialiste dhe dua një burrë në moshë të madhe që ti përgjigjet atyre jo vetëm seksualisht por edhe nga ana ekonomike që ato mos të lodhen për të punuar dhe çdo gjë ta marrin gati. Kjo është një arsye pse gocat e vogla duan burra në moshë të madhe dhe jo moshatarët e tyre. Fatma

Duke i parë të gjitha me vesh fundit e kupton edhe arsyen pse ato duan moshën e rritur dhe jo djemtë e rinj të cilët nuk kanë mundësi ti plotësojnë asnjë nevojë tyren. Elsa

Çfarë ju pëlqen më shumë

Trupi lakuriq i një femre është gjëja më e bukur që sytë e të gjithëve lakmojnë në planetin tonë. Shtati i femrës është një objekt elastik i dorës së parë, i riprodhuar jo vetëm në pikturë e skulpturë, po deri në caqet e dyereve, thyerset e arrave dhe llampadarëve. Shtati i femrës është një - mave, i aftë të bind sojin njerëzor të riprodhojë veten brez pas brezi. Klajdi

Te një femër do më pëlqenin më shumë sytë e saj. Alvaro Të ketë linja të bukura. Olivia Do më pëlqenin format e saj trupore. Jani

A do donit që t’ju binte një thesë me lek nga qielli në oborrin e shtëpisë tuaj. Çfarë do

Ka mundësi të na bjerë ndonjë ditë ndonjë thesë me lek nga qielli por deri në atë moment rrim të presim. Rinush

E vetmja gjë që kam nevojë është një thesë me lek ose euro dhe ne nuk i refuzojmë. O Zot të lutem na hidh një thesë me lek se është goxha krizë. Ilir

Do kisha blerë një shtëpi dhe një makinë. Sara

Ku ka njeri që thotë jo për lekët. Kristi Normal që i dua. Irisi Me vrap do kisha ikur të blija makinë. Elona

Do kisha blerë një shtëpi. Klejdi

bamirësi. Ëngjëll

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.