Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Një shkolle nëntëvjeçare për vajza i kishte dalë një problem. Shumë prej vaj - nin buzëkuq dhe lyheshin në banjo. Problemi ishte se pasi e vinin buzëkuqin, ato i mbështesnin buzët pas pasqyrës, duke lënë me dhjetëra shenja buzësh në të. Më në fund, drejtoresha vendosi se duhet të merrej ndonjë masë. Ajo thirri disa vajza në banjo, si edhe pastruesen. Ajo u shpjegoi atyre se këto shenja buzësh po i shkaktonin problem asaj që duhet të pastronte pasqyrën çdo ditë. Për t’u treguar se sa punë i duhej pastrueses, ajo i kërkoi asaj të pastronte pasqyrën, ndërkohë që vajzat po shihnin. Pastruesja mori një furçë me bisht të gjatë, e futi në banjon më të afër dhe me të Që prej asaj dite, problemi i shenjave të buzëve në pasqyrë u eliminua plotësisht.

Një djalë pyet të atin: “Si kanë lindur njerëzit?”. Babai i përgjigjet “Adami dhe Eva bënë bebet, pastaj ata u rritën dhe bënë edhe ata bebe dhe kështu me radhë”. Djali më pas shkon tek e ëma dhe i bën të njëjtën pyetje dhe ajo i përgjigjet: “Ne ishim majmunë dhe më pas evoluam kështu si jemi tani”. Djali kthehet me vrap tek i ati dhe i thotë: “Ti më gënjeve!”. I ati i përgjigjet: anën e saj të familjes”.

Mollët

Në mensën e një shkolle katolike, një murgeshë vë një shënim para një grumbulli me mollë “Merr vetëm një, Zoti vështron”. Pak më tutje është një grumbull me biskota. Një djalë i vogël vë këtë shënim nga ana e tij: “Merrni sa të doni, se Zoti është duke parë mollët”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.