Horoskopi i vitit 2017 sipas shenjave

Intervista - - HOROSKOPI -

në shenjë dhe ju shtyjnë t’i bëni më seriozë lidhjet tuaja dashurore. Ju doni ta njihni tjetrin sa më shumë. Nëse ai/ ajo nuk kanë dëshirë t’ju thonë gjithçka, lërini pak hapësirë, ose kohë, mos e detyroni të dalë me zor nga guacka nëse nuk ka dëshirë. Durim dhe diplomaci. Nëse ai/ajo prefero kuzhinë, ose diçka tejtër që juve nuk ju intereson, lëreni me shokët/shoqet. Do të keni dëshirë të kujdeseni për veten tuaj, disa shpenzime që do të bëni për veten do t’ju bëjnë të ndjeheni mirë. PESHORJA Të lindurit në Peshore mund të mbështeten tek prania e Jupiterit në qiellin e tyre. Si pasojë, do të jetë një vit me shumë ngjarje të çdo lloji. Disave mund t’u rregullohet një evoluojë gjatë gjithë vitit (zënka, divorc, etj). Cilësitë tuaja më të mira këtë vit do të jenë dëshira për ndryshime, për të hapur horizonte të reja ose evoluar, kërkimi i drejtësisë dhe i së mirës.

Muajt më të favorshëm:

Shkurti për shkëmbimet dhe takimet e ndryshme, tetori, ideal për të lidhur kontrata, negociata, etj.

Dashuria dhe miqësia:

Do të jetë një vit ideal për t’u afruar me miqtë, për të bërë një bilanc të njohjeve tuaja, ose për të bërë takime të reja. Nëse jeni në çift do të ndjeni dëshirën për të zyrtarizuar lidhjen tuaj. Kështu, shumë prej jush do të kenë dëshirë të martohen, ose të bëjnë një fëmijë. Në çdo rast, yjet ju shtyjnë ta bëni më serioze lidhjen. Nëse po kalonin një periudhë të vështirë, yjet ju shtyjnë të bëni një bilanc të lidhjes suaj. Shkëmbime të shumta do të mbushin javët dhe muajt tuaj dhe ju duhet të merrni vendime. Disave ky vit do t’u sjellë ndarje dhe divorc. Nëse jeni beqarë, nuk është ky viti kur do të gjeni shpirtin binjak,

Periudhë e këndshme që do t’ju lejojë të për Shumë prej jush do të dinë të ruajnë ekuilibrin e buxhetit dhe nuk do ta kenë të vështirë të paguajnë faturat.

Do të keni rast të imponoheni në ndërmarrje, ose në ekipin tuaj të punës, gjë që nuk do të thotë se nuk do të 2017-ës, do të ndjehen më pak të plogësht dhe do të hapen ndaj horizonteve të reja. Sidoqë të jetë, viti do të rimojë me punë dhe përpjekje.

Paratë: Puna:

AKREPI Këtë vit do të bëni një bilanc të situatës suaj dhe do të re një cikël të ri në jetën tuaj. Cilësitë tuaja gjatë 2017-ës do të jenë aftësia për krijuar dhe rindërtuar jetën tuaj, analiza e hollë si edhe aftësia për të parë brenda vetes dhe për t’u përshtatur.

Muajt më të favorshëm:

Janari, gjatë të cilit do të kuptoni, analizoni me imtësi, organizoheni, menaxhoni kohën tuaj. Marsi, i cili do të përbëjë një periudhë pozitive për projektet rinovuese dhe për diskutimet me njerëzit që ju rrethojnë, si edhe nëntori për ndjenjat dhe për të ndërmarrë projekte të reja.

Dashuria dhe miqësia:

Ju do të ndjeheni të kënaqur nga shkëmbimet me miqtë, të cilët do t’ju qëndrojnë pranë. Nëse jeni në çift, ky do të jetë një vit i përkyrer për t’i dhënë reja dhe do të shtojnë mundësitë për të befasuar partnerin. Nëse po kalonit një periudhë delikate, mbase është koha të fshini të kaluarën dhe t’i jepni një shans të dytë çiftit. Për disa, pjesa e parë e vitit do të shoqërohet nga diskutime të shumta, që do t’i detyrojë të bëjnë një zgjidhje. Nëse jeni ndonjë lidhje e gjatë dhe me siguri, shumë pasion. Merreni jetën ashtu si ju vjen.

Do ta keni pak të vështirë të menaxhoni buxhetin tuaj të vogël, prandaj do t’ju duhet të tregoheni më të rreptë me shpenzimet.

Vit i mbushur me lodhje dhe stres. Mund t’ju kërkojnë më shumë punë, por pa rritje rroge. Duhet pra të tregoheni të shkathët për t’ia dalë mbanë punëve. Në përgjithësi do të jetë një vit i mirë, që do të mbyllet pozitivisht për ju.

Paratë: Puna:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.