Të dua Mëmëdhe

Intervista - - POEZI -

e më jepje shtymën sikur prej mëme të isha jetim. e më le të shterpë me një shpirt që dot s’e zbraze, por se e ëndërrave të mia,zjarri kurrë s’u shua Të desha dhe se mohoj që frikë të kam pasur, ashpërsia jote akoma më trëmb, e çfarê nuk do të jepja që të më kishe dashur, kërthiza ime e prerë që akoma dhëmb. Të desha përsëri kur në një gomardare më hipe që deti i tërbuar të më nxirte përtej, kur mbyteshin shokët e thërrisja Mëma ime Të dua dhe pse bota moderrne na sheh me përçmim se gjithkush për veprimet e tija paguan një çmim po ç’faj kemi ne që Mëmën e qeverrisin ca djaj. Unë prapë do të dua dhe malli më djeg për ty

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.