Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Me mallin e largët, përtej... Ku ngrij dhe vdes përsëgjalli. Të akullt njerëzit, të akullta fjalët, Asgjë s’më ngroh s’më ngjall, Atë që dua kam mangët, Në do ta shoh një ditë kam hall... Në do ti zgjohem mëngjesit e qeshur Dhe lehtas të më vijë... Të më thotë, zogëz e nënës... Të më thotë, çohu bijë por ti o Mëmë dhe mos më harro, hidhmë një sy dhe unë të betohem se akoma më fort do të të dua. DIANA ZHITI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.