Isha dhe jam

Intervista - - POEZI -

Dikur, fjalë të bukura. Të bukura sa më s’bëhet Ditët e dikurshme, shumëngjyrëshe si pikturë. Ç’të kujtoj për puthjet që dhe natyra dehej Mbyllet një kapitull më pas i thonë « dikur» ! Puthjet e atëhershme nuk janë më tani Megjithatë kujtoj, sesi rrënqethnin mishin Puthjet e atëhershme nuk janë dashuri ..., ishin ! Gjithmonë na mbyt e ardhmja, duke e menduar Por ka dhe të kaluara që s’na lenë të ecim... Cdo kujtim i bukur që vjen nga kohë e shkuar ..., na bënë të ngecim ! Por dhe pa kujtime, çdo të ish’ njeriu E gjithë ajo që jemi, është ç’kemi jetuar Isha them..., jam dhe do të jem i dashuruar ! BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.