Miqtë s’i tradhëtoj kurrë

Intervista - - POEZI -

Unë u jap bukë dhe kur më gjuani me gurë u ringjall shpresën dhe kur ajo te ju ka vdekur të kam sërish mik, dhe kur mbi mua hedh zjarr e hekur! Edhe ‘armiqtë’ e mi unë i kosideroj të dobishëm sepse mësoj artet e betejës dhe më shumë kalitem ndaj e ke të kot me mua të bësh bishën sa më shumë të sulmosh aq më tepër përtëritem! Miqëve dhe armiqëve ua them sy më sy pas nuk bëj sikur t’më hedhin dhe në furrë le t’më pjekin e t’më djegin n’zjarr aty unë miqtë e mi nuk i tradhëtoj kurrë! SKENDER LAZE

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.