Kujtimi yt

Intervista - - POEZI -

Shi i dendur. Natë e ftohtë Brenda shpirtit, zagushi. Me kujtimin tënd të ngrohtë Avuj ndjenjash, dashuri ! Dashuri brenda lëkurës Dhe dy sy të mbetur bosh. Sado mirë t’a vizatosh ! Mëndjes sime nuk la vënd Shkel në udhët e një bote Që mban etur emrin tënd ! Unë dhe era që veç fryn Unë me natën dhe pa ty... Me kujtimin tënd që shtyn Unë dhe shpirti, prap të dy ! BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.