Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Kush janë më të lumtur femrat apo meshkujt? Pse ju meshkujt mbani më shumë se një të dashur dhe tradhtinë nuk e falni?

Pse fëmijët e sotëm janë agresivë? Është faji i prindërve të tyre që i burgosin si me zinxhirë apo e kanë nga mosha? Çfarë bëni për të hequr mërzinë? I përdorni rrjetet e tjera përveç facebook-ut apo s’keni ofertë dhe përdoni akoma 0.facebook?

Cili është parfumi që përdorni më shpesh dhe pse? Apo nuk përdorni fare përdorni vetëm antidjersë apo edhe atë me raste? (hahaha)

Sa kohë ju duhet për të harruar dikë që e keni dashur me gjithë zemër? Cili është aktiviteti juaj pas pune? Preferoni më shumë filmat Shqip, Horror, Thriller, Komedi apo …??

Çfarë është ajo gjë që ju acarron dhe nuk e toleroni qoft dhe te personi juaj i zemrës?

Keni vuajtur ndonjëherë nga pagjumësia dhe nëse po çfarë keni bërë për ta parandaluar atë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.