Pyetje për instruktorin Si ta shndërroj dhjamin në muskuj?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

- Kam parë në ëndërr sikur isha në një tavolinë me njerëzit e burrit, por si unë, si vajza, u kishim shpinën. Ishim veshur mirë. Pastaj u kthyem nga ata dhe po shpërndanim bukë. Ishim ngushtë dhe vjehrra tha: “Po liroj vend unë”. Unë i thashë: “S’ke folur ndonjëherë më bukur se tani” dhe plasi një e qeshur e madhe. Të uroj punë të mbarë! Anonime.

- Ëndrra tregon që jeta juaj familjare dhe personale shkon shumë mirë. Jeni në harmoni dhe e ardhmja do të jetë po kështu.

Inçest në ëndërr

- Shoh shpesh në ëndërr duke kryer marrëdhënie seksuale me vajzën e tezes. Ju lutem, më ktheni përgjigje. Me respkt, X nga Shkodra.

- Do të bëni një debat me një femër që mund të ketë lidhje me ju. Ky debat i pakëndshëm do t’ju mërzisë ca, por do të jetë kalimtare dhe do të dini të mbroheni.

Pashë motrën

- Ju lutem, më ktheni përgjigje këtë javë. Kam parë në ëndërr motrën sikur ishte shtatzënë dhe afër i rrinte një grua plakë e veshur me të zeza, që mbante pistoletë në dorë. Tila

- Motra juaj mund të përballet me ndonjë siklet që do ta mërzisë. Ne ju këshillojmë t’i qëndroni pranë dhe ta këshilloni që t’i marrë gjërat më lehtë e të mos e vrasë shumë mendjen. Çdo gjë do të jetë e momentit, do të kalojë shpejt. Qofshi mirë!

Tërmete - Kam parë në ëndërr sikur isha afër shtëpisë së ish-it tim. Po rrija jashtë, - mete të mëdha. Nuk kishte dëme, por shikoja tokën që lëvizte. Pak më tej ishte një djalë kinez që po lexonte një letër. Pastaj,

ndryshme avionësh. Njëri prej tyre lëshoi një predhë afër djalit kinez. Ajo ra pingul dhe gjysma u ngul në tokë. Pastaj, pashë që po vinte me makinë djali i xhaxhait, të cilin e dua shumë. Faleminderit.

- Ka shumë mundësi që në jetën tuaj të ndodhin ndryshime thelbësore, në aspektin material ose shpirtëror. Ëndrra nuk e bën këtë ndarje. Thjesht, tregon ndryshime që do të jenë për mirë dhe do t’ju gëzojnë jashtë mase. Gjithashtu, ëndrra këshillon që çfarëdo që të jenë këto ndryshime, ju të qëndroni me këmbë në tokë, t’i prisni qetësisht dhe t’i merrni gjërat shtruar, pa u nxituar.

Kalë i bardhë - E nderuar astrologe! Kam parë në ëndërr sikur në qytet ishte vrarë një njeri dhe rreth e rrotull kishte shumë kriminelë. Më vonë erdhi policia dhe unë u nisa për të shkuar në shtëpi, por ata më kapën dhe më çuan në një greminë. Policia i kapi. Një agjent më tha të shkoja në shtëpi, por unë sa e pashë, rashë në dashuri. Aty afër ishte një kalë i bardhë dhe ne i hipëm të dy. Kur më zbriti nga kali, e putha në faqe duke qarë dhe ika. Ai më thirri në emër e më tha: “A do të vish me mua?”. E pyeta se ku dhe ai më tha: “Që të bëhesh gruaja ime!”Arbana

- E nderuar Arbana! Ëndrra juaj duket interesante, megjithëse paksa e ngatërruar. Sipas asaj që na shkruanit, ajo parashikon një dashuri të re. Ajo do të vijë ashtu papritur, bile edhe vetë ju do të habiteni se si ndodhi. Paraprakisht, do jeni e pranishme në disa ngjarje të lidhura zinxhir, që më pas do t’ju çojnë drejt kësaj dashurie. Ngjarjet që do t’ju ndodhin paraprakisht do t’jua fusin pak frikën, por në fund të fundit, sado që do t’ju duket e frikshme, do t’ju çojë drejt kësaj dashurie, që mund të jetë edhe fati juaj. Kjo pastaj varet nga ju. Ne ju urojmë mbarësi!

Përshëndetje, jam një 25 vjeçar nga Tirana. - luar palestrën. Jam 1.82 i gjatë dhe jam 80 kg. Dua një program që të bie në peshë që masën dhjamore ta shndërroj në masë muskulare. Jani

Renato Kurti, instruktor, 0696681688:- Përshëndetje Jani dhe faleminderit që zgjodhe redaksin tonë për problemin tënd dhe shpresoj që këshillat e mia të jenë shumë të vlefshme. Ti ke një gjatësi të përkryer dhe mendoj që edhe pesha i përshtatet gjatësisë tënde (nuk të kam parë thjesht e mendoj që nuk ke nevojë për s’forcime të mëdha dhe shumë aktivitete të forta gjatë stërvitjes. Të sugjeroj një stërvitje normale dhe jo shumë intensive. Për heqjen e pjesëve të dhjamit së pari duhet të kesh shumë kujdes me ushqimin. Të mundohesh të mënjanosh ushqimet e thata , të skuqurat, gjërat me gaz dhe shumë ushqime ose pije të tjera që përmbajnë sasi të mëdha sheqeri. Të kesh një rregjim perfekt (domethënë të jesh sa më i rregullt me pushimin dhe stërvitjen). Të mos ushtrohesh kurrë kur je shumë i lodhur ose ke mangësi gjumi. Të ecësh sa më shumë gjatë ditës, të pedalosh me biçikletë dhe ndarja e stërvitjes të jetë në ushtrime force (ushtrime me pesha japin force) ushtrime rezistence (atletika eshte baza, të paktën 2 herë në javë të bësh një vrapim aerobic, minimumi 5 km. Ushtrimet e fuqisë, të cilat janë edhe më të efektshmet për shkrirjen e dhjamrave, janë ato ushtrime që kanë shumë intesitet dhe kanë një fazë të shkurtër kohe për çdo ushtrim. Si përshembull, sprintet e shpejta dhe të shkurtra, cirkuitet me pesha të lehta dhe me shpejtësi ose shkallët. Ushtrime që duan kujdes të veçantë në kontrollin ose vetkontrollin e pulsit që mos të kesh probleme me sistemin kardiak dhe këto ushtrime është patjetër e nevojshme të kesh afër dikë shumë të profesionalizuar për ndarjen sa më të saktë të pushimit dhe fazave të shpejtësisë plus dhe kontrollin mbas këtyre ushtrimeve. Alternimi i gjithë këtyre elementëve stërvitor të dhu shëndetshëm. Muskujt e barkut janë shumë të rëndësishëm dhe duhet ti kushtosh shumë punë sepse në ato pjesë mblidhen masat më të mëdha dhjamore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.