Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

Përshëndetje, jam Xhina 60 vjeç, jam me arsim të mesëm, serioze, e sinqertë, e pastër, korrekte, e mbajtur, me moral dhe karakter të lartë. Kam eko shpirtërore. Jam vetëm për lidhje serioze me personat që kanë arsim të lartë dhe që i përkasin moshës time. Faleminderit.

Përshëndetje, jam Anika nga Fieri 45 vjeç, jam njeri me halle, pak e shëndoshë dhe dua një lidhje sekrete me një zotëri që të më ndihmoj nga ana ekonomike. Zotëria të lër numrin në gazetë. Faleminderit.

Jam Nilsa 37 vjeçe nga Shkodra, jam serioze, e arsimuar, me karakter dhe me vlera .Jam e interesuar vetëm për njohje serioze martesore me një djalë deri 42 vjeç. Të jetë beqar, i paraqitshëm, me gjatësi, serioz dhe që dëshiron të krijoj familje. Dua që ai të jetë pa fëmijë e njeri në ngarkim, të jetë mysliman dhe larg veseve. Të jetë qytetar dhe me punë e kushte të mira jetese, të jetoj jashtë shtetit, në Francë, USA ose Perëndimi por origjinën ta kenë nga Tirana ose Durrësi. Larg aventurierët dhe mashtruesit, Të interesuarit të lënë adresën e e-mail-it për komunikim. Faleminderit!

Përshëndetje, jam Elsa 26 vjeç, jam e interesuar për një njeri serioz, familjar dhe të jetoj jashtë Shqipërisë. Kush është i interesuar të më telefonoj në numrin tim të telefonit. 0696356764

Përshëndetje Gazeta Intervista, jam një vajzë me origjinë nga veriu dhe jam në kërkim të një mashkulli serioz në jetën time. Kam vuajtur shumë dhe shpresoj që këtë herë të gjej personin e duhur. Unë jam 37 vjeç dhe kam qenë njëherë e martuar e nga kjo martesë kam një fëmijë. Nëse ka ndonjë mashkull serioz i cili ka dëshirë vërtetë për lidhje serioze të më shkruaj në emailin tim Vali.alushi@gmail.com

Përshëndetje, jam Mirela nga Tirana 25 vjeç, kam dëshirë të njoh një djalë për lidhje serioze por që të banoj jashtë shtetit. Nëse dikush është i interesuar të lër numrin në gazetë dhe unë do e telefonoj. Faleminderit shumë. Ju mirëpres.

Përshëndetje, jam Meremja nga Shijaku 55 vjeç, kam 4 vjet që jetoj vetëm pasi burri më vdiq në një aksident. Kam 3 fëmijë port ë gjithë janë të martuar dhe kanë krijuar familjet e tyre. Unë jam në kërkim të një zotërie që edhe ai është i divorcuar dhe nuk ka fëmijë në ngarkim. Nëse ndonjëri është i interesuar të më kontaktoj në emailin tim: Meri.Xhaxho@hotmail.com

Përshëndetje, jam një vajzë 28 vjeç dhe kam një fëmijë të vogël, jam e ndarë nga bashkëshorti im sepse nuk më kushtonte vëmëndje dhe çdo natë kthehej vonë në shpi. Vajza ime është 5 vjeç, nëse ndonjëri është i interesuar për një lidhje serioze dhe të më ndihmoj ekonomikisht të më shkruaj në email megi.meta@ gmail.com Faleminderit, ju mirëpres.

Përshëndetje gazeta Intervista, jam një zonjë 65 vjeç, jam e varfër por e sinqertë, jam në kërkim të një zotërie nga Durrësi sepse edhe unë andej jam. Ky është numri im i telefonit për të interesuarit: 0665973831 Faleminderit.

Përshëndetje, jam një vajzë e divorcuar, pa fëmijë, jam 25 vjeç, me origjinë nga Shkodra, kërkoj një djalë nga Shkodra i cili dëshiron të ketë një familje dhe jeton jashtë shtetit. Kush është i interesuar të lërë numrin në gazetë.

Përshëndetje, jam Arjana 28 vjeç, jam e ve dhe kam një fëmijë 4 vjeç, jam me arsim të lartë, jam serioze, jetoj në Tiranë ku kam apartamentin tim, jam e interesuar për një lidhje serioze. Kush është i interesuar të më shkruaj në email-in tim: anna-a1988@ hotmail.com

Quhem Klaudia 21 vjec, aktualisht studente në Bachelor (Ekonomik. Financë). Njëkohësisht punoj në një kompani private. Arsyeja, thjesht nuk kam kohë të shpenzoj me djemtë moshatarë që lidhen për të kaluar kohën. Rrjedhimisht dua dikë serioz. Preferoj ato që jetojnë jashtë dhe nga 2631 vjeç.

Përshëndetje, jam një vajzë nga jugu 30 vjeç me dokumenta greke, gjë që më lehtëson lëvizjen dhe qëndrimin e lirë brenda vendeve të BE. Kërkoj të njoh një çun për lidhje serioze. Kërkoj të njoh një person që të jetë i sjellshëm, serioz, larg veseve dhe të stabilizuar ekonomiksht sikurse jam dhe vetë. Do të preferoja të njihja dikë që jeton jashtë Shqipërisë por jo në Greqi. Kush është i interesuar të më lejë numër telefoni për komunikim në vibër.

Unë jam Tefta nga Kruja, simpatike, pa probleme, e mbajtur dhe me arsim të mesëm. Ekonominë e kam të mirë. Jam familjare dhe shumë e rregullt në çdo drejtim. Në qytetin ku unë banoj kam dhe shtëpinë time. Pretendoj një lidhje serioze me një person cilësor që ti përshtatet mesazhit tim. Të jetë i arsimuar dhe ti përkasë moshës 61-64 vjeç. Ky është edhe numri im i telefonit për ata që janë të interesuar 067j1-m1-gg1

Më quajnë Fisnike, banoj në Tiranë. Kam cilësi shumë të mira që i duhen një femre. Nuk kam njeri në ngarkim. Kërkoj një njeri që i përshtatet mesazhit tim. Të jetë katolik ose ortodoks dhe mosha 62-66 vjeç. Ai që është i interesuar të lër numrin në gazetë. Me respekt Fisnikja

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.