Horoskopi i vitit 2017 sipas shenjave

Intervista - - HOROSKOPI -

SHIGJETARI Në përgjithësi do të jetë një vit i mirë. Shumë prej jush do të kenë rast t’i japin një vrull të ri jetës së tyre dashurore dhe marëdhënieve sentimentale. Kjo do t’ju bëjë të ndjeheni të plotëesuar. Cilësitë tuaja më të mira gjatë 2017-ës do të jenë aftësia për t’u përqëndruar, për të analizuar gjërat dhe perceptuar realitetin, dëshira për veprim dhe ndryshim, lehtësia për të hyrë në kontakt me të tjerët...

Muajt më të favorshëm: Marsi është i mirë për dashurinë, pavarësisht situatës në të cilën ndodheni. Maji do t’ju gjejë më të shkathët, më sensualë, më të sigurtë në vetvete dhe më komunikues. Korriku dhe gushti do të jenë muajt që do të doni të largoheni nga rutina dhe dhjetori muaji kur do të shprehni më me lehtësi idetë dhe ndjenjat tuaja.

Dashuria dhe miqësia: 2017-a do të jetë e përkryer për të bërë njohje të reja. Kështu ju do të keni mundësi të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror. Nëse jeni në çift do të jetë një vit ku do të keni nevojë të konsolidoni lidhjen. Nëse po kapërceni një periudhë të vështirë, zgjidhni komunikimin, mos u mbyllni në vetvete që me vërejtjen e parë. Përpiquni t’i jepni një shans të ri lidhjes suaj dhe mësoni të dëgjoni edhe tjetrin. Nëse jeni beqarë do të ndiqni rrjedhën e jetës dhe të do të shkoni atje ku ju çon ajo. Si pasojë do të përjetoni histori të papritura dhe të larmishme.

Paratë: Do të dini të me do të arrini të plotësoni nevojat tuaja më të domosdoshme dhe të paguani faturat.

Puna: Gjashtë muajt e parë do të jenë të përkryer për të vepruar. Disa prej jush - riudhë për të rregulluar disa aspekte të jetës profesionale. 2017-a do të jetë një vit interesant për t’u hapur ndaj horizonteve të reja dhe projekteve që do t’ju joshin. BRICJAPI Nuk do të jetë një vit shumë i lehtë, sepse do të keni shumë gjëra për të rregulluar dhe organizuar. Kështu mund t’ju dalin përpara situata të papritura, por ju nuk duhet të dorëzoheni, por të vazhdoni në rrugën tuaj. Për shkak të Jupiterit kundër, disa prej jush do të përballen me probleme juridike dhe administrative. Të tjerë do të vuajnë nga mungesa e mirënjohjes. Cilësitë më të mira të 2017ës janë aftësia për t’u shkuar gjërave deri në fund, për të shkuar përtej pamjes së jashtme, etja për njohuri të reja dhe kureshtia juaj.

Muajt më të favorshëm: Janari do të jetë një periudhë e shkëlqyer për të lëvizur, shkuar në një udhëtim, rrezikuar apo zgjeruar horizontet. Në prill do të keni mundësi të ndjeheni të kënaqur në të gjitha fushat e jetës, ndërsa në qershor do t’i jepni prioritet dashurisë, ose do të jeni - cave.

Dashuria dhe miqësia: Megjithëse nuk do të jeni gjithë kohën të disponueshëm, do të bëni përpjekje të mëdha për të ruajtur lidhjen me miqtë dhe për t’i parë, pavarësisht momentit të vitit. Nëse jeni në çift, do të përpiqeni të kuptoni më mirë partnerin/en, ose do të sforcoheni për t’i dhënë një sens të vërtetë lidhjes suaj. Nëse po kapërceni një periudhë tensionesh, do të dini si të thyeni akullin. Disa prej jush mund të pësojnë një largim dhe ndarje. Nëse jeni beqarë, ky nuk do të jetë viti ideal për të bërë takime dashurore, a keni ju vërtet dëshirë për këtë?

Paratë: Nuk do të ketë re - mi në fund të vitit nuk do të do të jeni të kënaqur me situatën tuaj.

Puna: Do të keni mundësi të përmirësoni marëdhëniet tuaja me bashkëpunëtorët. Kështu, atmosfera do të jetë më e qetë. Disa prej jush do të synojnë në ndryshim situate në punë, për të zënë një post që ju josh. Disa të tjerë do të arrijnë t’i drejtojnë më mirë veprimet e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.