Gumani rrëmben Kabirin

Intervista - - TELENOVELA -

- e kalojnë natën së bashku. Sadetja i thotë Shukranit se duhet të rrëmbejnë Melekun, por Shukrani e di që Meleku ka ikur nga shtëpia dhe nuk po e gjejnë dot. Karamani çon të atin për ta vizituar. Karamani kthehet vetëm dhe thotë se të atin do e fusin së shpejti në sallën e operacionit. Defne thotë se do të ikë nga shtepia. Kimetja gjithashtu frikësohet sepse - ni, por Shukrani i thotë se Sadetja e ka mendjen tek e bija që ka ikur nga shtëpia. Jakupi takohet me Sadeten dhe i thotë se ende nuk e marrë Toprakun në punë për disa orë. Karamani gjen Defnen duke qarë dhe ajo i thotë se është e mërzitur se nuk mund të vijë dot në spital, sepse nuk ka kush t’i mbajë vajzën. Topraku futet papritmas në zyrën e Sonerit dhe pasi e lar - hur vonë në punë dhe se për shkak të saj po humbasin një kontratë të rëndësishme. Soneri i thotë se, nëse puna nuk përbën një prioritet për të, atëherë më mirë ta ndërpresin aty, por ajo e kundërshton. thotë se ka marrë gjithë informa - në spital. Ndërkohë Defne po bën gati valixhet dhe ikën. Ajo i thotë Kananit se e ëma ka thyer këmbën dhe duhet t’i shkojë tek ajo. Jakupi dhe Kanani shohin Selimin dhe Melekun te përqafuar. Selimi largohet dhe Jakupi futet ne dhomën ku është Meleku. Ajo i kërkon t’i thotë se ç‘bën aty dhe Jakupi detyrohet t’i thotë të vërtetën. Pastaj ai e merr Melekun dhe e çon në shtëpi, tek e ëma. Ndërkohë Karamani dëgjon regjistrimin e të atit në celular dhe shkon në shtëpi të kërkojë Defnen. Në vend të saj gjen Eshen dhe e merr në krahë, duke i kërkuar falje që po e ndan nga e ëma. Meleku në shtëpi i tregon gjithçka Maksutit dhe i thotë se Jakupi është vëllai i tyre. Karamani i telefonon Defnes duke vdekur, kështu që ajo vendos të rikthehet në shtëpi, e kënaqur. Ai largon të gjithë të tjerët nga shtë - taj vendos të rikthehet në shtëpi, tek i shoqi. Ndërkohë Jakupi vendos të çojë Sadeten në spital, aty

Karamani përballet me Defnen dhe i tregon regjistrimin në ce - ramanit se e ka bërë gjithçka për të, ndërkohë që ai e quan vrasëse. thotë se edhe Kimetja ka bashkëpunuar me të, ndërsa familja e të vëllait duan ta shkatërrojnë. Vjen policia dhe arreston Defnen. Në spital, Kimetja përballet me Sadeten dhe Jakupin dhe i bie të Kimeten dhe ajo i thotë se e dinte që ishte gjallë dhe kishte vajtur në shtëpinë e Maksutit për ta kërcënuar. Jakupi i thotë Kananit se Meleku është motra e tij.

- avokatin dhe ai i thotë se Maksuti është dëshmitari më i rrezikshëm. Avokati i telefonon atij dhe i thotë se duhet të dëshmojë në favor të janë në polici. Ai i thotë se mund të kujdeset për Toprakun, por i ati i thotë se duhet t’i qëndrojë larg, përballet me Defnen dhe i kërkon llogari për krimet e saj. Soneri shkon në stacionin e policisë dhe i ofron ndihmën e tij Karamanit, pyet ku është Topraku.

ai ka kërkuar Sadeten. Shukrani përzërë Kimeten dhe do afrohet me Sadeten. Kimetja është e mër - i thotë ta lënë jashtë kësaj çështjeje. Eshe dhe Topraku janë në Myzhgani. Karamani mbledh Kimeten, Jakupin, Shukranin dhe Kananin dhe u tregon për ato që ka bërë Defne. Më pas ai i kërkon llogari Jakupit për shkatërrimin e biznesit të tyre. Ai e pyet Kananin pse i nguli një thikë pas shpine. Më pas ai përballet edhe me Kimeten. Ndërkohë Shukrani ngrihet dhe akuzon Kimeten se ishte faji i saj pse Jakupi ndjehej i nënvlerësuar. Ajo i tregon Karamanit për Sadeten. Kimetja atëherë i thotë se Sadetja është edhe mamaja e Maksutit. Karamani zemërohet dhe thotë se ata nuk ishin më familja e tij dhe Topraku. Ndërkohë edhe Maksuti i kërkon llogari Sadetes dhe ajo i tregon atij të vërtetën. Meleku përqafon të ëmën e trishtuar.

Karamani sjell në shtëpi të atin me karrige me rrota. E gjithë fa - llogari të gjithëve me radhë. Ki pranon. Avokati i thotë Defnes se Karamani gjeti rojet që i vunë zjarrin shtëpisë dhe Maksuti kishte treguar se kishte bashkëve kërkon Jakupit të sjellë Sadeten, - zi Kimetes. Edhe Merjemi i thotë të ëmës se nuk e fal për ato që ka bërë dhe se e quan fajtore për vdekjen e të birit. Karamani dhe dhe fëmijët dhe të largohet për ca kohë nga Stambolli. Soneri kër mbledh familjen, bashkë me Sadeten dhe vendos që 40% të aksioneve t’ia japë Karamanit, 20% Jakupit, 20% Merjemit dhe pjesën tjetër Sadetes. Ai i thotë Kimetes të largohet nga shtëpia.

Gumani i thotë Sarasit se ajo do të dërgojë njerëz të vrasin Ka ë ta shpëtojë Kabirin nëse mundet. Sarasi dhe Kumudi kthehen në shtëpinë Desai. Ata e informojnë Vidian, Dugbën dhe Gunialin se jeta e Kabirit është në rrezik, por ia fshehin këtë Denit. Vidia ble dy bileta avioni për në Londër, për Sarasin dhe Kumudin. Dugba kap Kalikën duke dëgjuar fshehurazi bisedën e tyre. Kalika informon Gumanin se Sarasi dhe Kumudi do të shkojnë jashtë vendit. Sarasi premton se do ta sjellë Kabirin në shtëpi shëndoshë e mirë. Kabiri pret Gumanin në Londër. Sarasi i telefonon dhe e paralajmëron. Njerëzit e Gumanit sulmojnë Kabirin dhe e rrëmbejnë. Sarasi ia del mbanë të gënjejë Denin. Kumudi dhe Sarasi nisen për në Londër. Kalika informon Gumanin për nisjen e tyre. Një nga njerëzit e Gumanit i jep një kartvizitë hoteli Sarasit.

Gumani i thotë njerëzve të saj ta çojnë Kabirin në vend tjetër. Ajo informon Menkën se është në dijeni të komploteve të saj. Kabiri lë një gjurmë për Kumudin dhe Sarasin. Duke parë këtë, Sarasi dhe Kumudi dyshojnë se ai mund të jetë në Rob Garden. Një grua i thotë Sarasit se do ta çojë në Rob ë. Kumudi mërzitet me Sarasin. Deni shpëton Kalikën nga dy rrugaçë. Më vonë, njëri prej tyre godet Denin në kokë dhe ai humb ndjenjat. Sarasi i ble lule Kumudit për ta marrë me të mirë, por nuk e gjen ku është. Kumudi është duke kërkuar Sarasin. Deni vjen në vete dhe Kalika e akuzon se është sjellë keq me të. Kumudi dhe Sarasi kujtojnë momentet që kanë kaluar së bashku. Familja Desai mëson se Deni ka ngacmuar Kalikën. Një zonjë i sugjeron Kumudit të shkruajë një shënim për Sarasin dhe ta lëshojë në lumë. Sarasi gjen shënimin.

Kumudi bën një lajmërim në skenë për Sarasin. Një nga këngëtarët i kërkon Kumudit të këndojë një këngë. Kur dëgjon këngën, Sarasi vjen në skenë dhe Kumudi e përqafon. Kalika i thotë Jashit se Deni e ka ngacmuar. Ajo vendos të denoncojë Denin në polici. Gumani i thotë Kabirit se do ta vrasë në ditën e ditëlindjes së tij. Ajo instrukton njerëzit e saj ta lëvizin Kabirin në vend tjetër. Kabiri prapë lë një gjurmë për Sarasin. Sarasi e sheh Kabirin kur njerëzit e Gumanit e çojnë në një vend tjetër. Ai vihet në ndjekje të tyre, por nuk arrin dot të shpëtojë Kabirin. Sarasi gjen gjurmën që i kishte lënë Kabiri dhe mëson se njerëzit e Gumanit po e çojnë atë në Sheshin Leiçester. Guniali dhe Dugba diskutojnë së bashku si të provojnë pafajësinë e Denit. Kumudi ka ftohtë por e siguron Sarasin se është mirë. Kalika zemërohet kur sheh Denin dhe i kërkon Vidias të mos e lejojë atë në shtëpi. Kalikën e mbështet edhe Kusumi. Sarasi dhe Kumudi kërkojnë Kabirin në Sheshin Leiçester.

Gumani vendos të vrasë edhe Sarasin, edhe Kabirin. Një mesazher, që ka vënë maskë kllouni, i tregon Sarasi ku ndodhet Kabiri. Kusumi vendos ta çojë Kalikën në spital, për t’i bërë analiza nëse Deni është sjellë keq me të. Kalika informon familjen Desai se ajo ka gënjyer për Denin. Sarasi dhe Kumudi gjejnë Kabirin, Njerëzit e Gumanit rrahin Sarasin dhe marrin peng Kumudin. Gumani i thotë Sarasit se ai do të zgjedhë mes Kumudit dhe Kabirit se kë do të shpëtojë. Kalika i thotë Denit se Gumani i ka kërkuar asaj të ndajë atë nga Kusumi. Jashi e përzë Kalikën nga shtëpia dhe i kërkon falje Denit. Sarasi çliron Kabirin, por aktivizohet bomba që është lidhur pas karriges së Kumudit. Më vonë ai e hedh bombën tutje. Kusumi lejon Kalikën të hyjë në shtëpi. Vidia vendos të dënojë Kalikën pas kthimit të Sarasit dhe Kumudit. Ai i thotë asaj të rrijë në shtëpinë e miqve. Kalika informon Gumanin se ia ka treguar prapësitë e saj familjes Desai.

Familja Desai kënaqet kur takojnë Kabirin, Kumudin dhe Sarasin. Këta mesojnë për akuzat e Kalikës kundër Denit. Ata gjithashtu vihen në dijeni të faktit se Nanduja mund të dalë së shpejti nga koma. Kabiri i informon ata se e ka qëlluar me dashje me makinë. Sarasi e qetëson. Ata vendosin të hakmerren ndaj Gumanit. Deni dëgjon bisedën e tyre dhe mëson prapësitë e Gumanit. Kabiri ndjehet fajtor kur viziton Nandunë në spital.

Kabiri informon Sarasin, Kumudin dhe Denit se ishte ai që i kishte injektuar një ilaç Nandusë që ta mbante në koma. Deni i kërkon Gumanit të takohet me të. Kalika informon Gumanin se Sarasi, Kabiri dhe Kumudi janë kthyer dhe kanë informuar Denin për komplotet e saj. Jashi i jep Kalikës dokumentet e divorcit. Deni, Sarasi, Kabiri dhe Kumudi shkojnë në polici për t’u ankuar kundër Gumanit. Kalika i kërkon Kumudit ndihmë që të bashkohet me Jashin, por ajo mbron vendi - tet e divorcit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.