“Sekretet” mes Paulos dhe Shqipërisë

Intervista - - SPORT -

Kuptoj disi. - Fjala më e bukur në shqip? - Krenari. - Goli që ke shijuar më shumë? - Sadiku në “Euro 2016”, Balaj ndaj Portugalisë. - Momenti më i hidhur? - Gashiiii, Gashiii (Qesh), humbja me Izraelin, apo edhe me Islandën për botëror. - Lojtari më me personalitet? - Canën, e respektonin të gjithë, - Më mistreci? - Të gjithë kanë qenë të mbarë. - Gazmori? - Balaj, më kanë thënë që e ka të lidhur edhe me origjinën diçka e tillë, por edhe Tosi (magazinieri) na mbante gjithmonë në hare. - I ftohti? - Berisha përjashto Izraelin (Qesh). - Ndonjë peng në Shqipëri? - Jo, jo… Dashuri për të gjithë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.