Poezia juaj... Refleks...

Intervista - - POEZI -

Kur të ndjesh zemrën të grindet Të shkreptijë porsi rufeja. Vish diçka, ç'më parë të gjëndet ..., dhe eja ! Kur të ndjesh dy sytë e bukur Të lotojnë pa e kuptuar. Mos u mendo... Vetëm eja ..., pa menduar ! Nëse gjumi në netë dimri Të të preki s'ka dëshirë. Eja... Nëse s'mundesh më thirr mua... Veç më thirr ! Unë do t' vij si qiell i vrëngër Që mes reve fsheh stuhi. U bë kohë që rroj në ëndërr Por nuk zgjohem, gjithsesi !... Zgjomë nga gjumi i përjetshëm Veç ti mundesh. Vetëm ti .

BLEDI YLLI

E lule ëndërrimi sonte aromon shpirtë katrahurën time e qetëson!

YLLI JAHAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.