Horoskopi i vitit 2017 sipas shenjave

Intervista - - HOROSKOPI -

UJORI Kështu, falë Jupiterit dhe Uranit portat do t’ju hapen dhe horizonte të reja do të dalin para jush. Çfarëdo që po përje më të mira gjatë vitit që vjen janë vendosmëria, aftësia për të bërë projekte të reja, për të bërë sintezën dhe bilancin e situatave.

Muajt më të favorshëm:

Shkurti, gjatë të cilit do të jeni komunikues, kureshtar, të hapur ndaj të tjerëve dhe do të ndjeni nevojën për të mësuar gjëra të reja. Gjatë korrikut ju rezervohen disa surpriza në fushën e dashurisë.

Gjatë 2017-ës do të afroheni me miqtë dhe do të jeni të parët që do të doni të dilni me ta. Herë pas herë do të bëni takime të bukura. Nëse jeni në çift, do të jetë një vit i shkëlqyer për të bërë projekte të përbashkëta. Disa prej jush do të arrijnë të kuptohen më mirë me partnerin/en. Nëse lidhja ka probleme, ka gjasa që këtë vit t’i zgjidhni ato, bile edhe të afroheni më shumë. Nëse jeni bëqarë, nuk është një vit i keq, keni shanse të bëni një lidhje interesante në verë. Pas kësaj, ju takon juve t’i jepni një shans kësaj lidhjeje ose jo.

Do të arrini të menaxhoni mirë buxhetin tuaj dhe të bëni disa projekte për të ardhmen. Kështu do të dilni mjaft të kënaqur nga situata juaj.

Duhet të bëni kujdes mos shpërqëndroheni. Mësoni t’i kontrolloni më mirë veprimet tuaja dhe të dalloni që më parë pasojat e tyre. Disa nga projektet tuaja do t’ju lejojnë të udhëtoni dhe të takoni bashkëbisedues të rinj, disa të tjera do t’i japin një shtysë karrierës suaj.

Dashuria dhe miqësia: Paratë: Puna:

PESHQIT Ju do të përballeni me mosmarrëveshje planetesh, sidomos në verë, gjë që do t’ju shtyjë t’i bëni pyetje vetes për jetën tuaj dashurore, ose aspiratat tuaja. Kështu, në vitin 2017 do të ndërgjegjësoheni realisht se çfarë doni në të vërtetë. Megjithatë, mos u shqetësoni nëse 2017-a nuk ju sjell atë që kërkoni, pasi 2018-a do të jetë më i mirë se 2017-a dhe 2016-a. Tregoni durim! Cilësitë tuaja gjatë vitit 2017 do të jetë perceptimi i realitetit, aftësia për t’u bërë njësh me mjedisin rrethues, imagjinata dhe nevoja juaj për larmi.

Muajt më të favorshëm:

Marsi do të jetë i favorshëm për idetë e reja, takimet, projektet dhe sipërmarrjet e ndryshme. Në gusht mund të bëni një takim, të rigjeni ekuilibrin dashuror, ose të prisni në gjirin e çiftit tuaj një fëmijë...

Dashuria dhe miqësia:

Do të jetë një vit i bukur për shoqërinë, e cila do të marrë pjesë aktive në mirëqenien tuaj. Disa prej jush do të bëjnë takime të bukura dhe do të thurin lidhje të forta.

Nëse jeni në çift, më shumë se kurrë, do të ndjeni nevojën që partneri/ja ju do. Kështu, do të kërkoni më shumë përkujdesje. Kujdes mos tregoheni shumë mbytës ose posesiv. Disa do të kërkojnë ta forcojnë lidhjen, për t’u ndjerë më të sigurtë. Nëse po kapërceni një periudhë të ndërlikuar, diskutimet do të bëjnë pjesë në rutinën tuaj. Mbase është mirë që disa të bëjnë terapi çifti. Nëse jeni beqarë, këtë vit mund të bëni një lidhje të re. Megjithëse ju i refu hapur, sepse dashuria mund të vijë në jetën tuaj. Vazhdimi do të varet nga ju!

Do të arrini të menaxhoni buxhetin tuaj, gjë që nuk do t’ju pengojë të bëni disa shpenzime. Kështu do të

Akoma një vit pak i ndërlikuar që do t’ju detyrojë të xhongloni mes punës dhe problemeve. Disa do ta kenë ende të vështirë të dinë se ku janë dhe në ç‘drejtim po shkojnë. Mos bini pre e dyshimeve dhe ruani optimizmin. Gjithashtu ruani nervat dhe durimin.

Paratë: Puna:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.