Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

buzët e tua e kanë ngrehë E kur i shaj ekologjistët që e ndynë mjedisin duke i pastruar shenjat e tua E kuptoj që të kam dashur E kur në hapësirë qafa më jetë e kthyer kah vendlindja jote Më pas kur zëri i dikujt i përngjanë tëndit që i mbylli sytë për të menduar që je ti E kur e grushtoj tavolinën për shkak që e gënjej mizorisht vetveten E kuptoj që të kam dashur kur anipse nuk e di se ku je të gjejë në shkrimin tim

Zërin tënd e dua çdo mëngjes t’më zgjojë Ty të gjej në çdo melodi , çdo varg Që shpirti vazhdon ti dëgjojë.... Mos u largo kurre nga unë Ti je frymemarrje dhe shpres për mua Më perqafo , më shtrengo , më duaj shume Dhe në botën tjetër unë do të dua!

MANJOLA YLLI...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.