Pa ty zemra bëhet shkëmb

Intervista - - POEZI -

Nëse një ditë, veçse një rast do t’më takosh, do të takoj s’do ta humbas jo atë rast pa një puthje, s’do të shkoj! S’do të shkoj, s’kam s’i shkoj se kam mall e kam ca derte o më puth, unë të shpëtoj ose eja të t’marr me vete! Eja ti e mos bëj naze po bën ftohtë bje borë e brymë se për ty moj kam ca maraze nuk më lënë të marr as frymë! Mos ki frikë, mos u tremb të pres unë, ti mos ki frikë pa ty zemra bëhet shkëmb perëndia më duket shtrigë! Si një shtrigë duket perëndia dhe vet zoti si një shtrigan kur s’je ti s’është dashuria shpirti ngryset e syri qan!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.