Akoma një !

Intervista - - POEZI -

Ja dhe një ditë me diellin fshehur Me zemrën lënë diku atje ... Të harrova dje i dehur Por sot të dua më shumë se dje ! Ja dhe një ditë, shtrënguar dhëmbë Me fjalë, pa fjalë, me zhurmë e gota. E humba botën dje nën këmbë E sot të dua sa e gjithë bota ! Ja dhe një ditë, si gjithë të tjerat Që s’kanë motivë, nuk kanë asgjë. I more botës gjithë pranver-at Por unë do pres, akoma një !

BLEDI YLLI...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.