Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

Ishte lidhja juaj e fundit një gabim? E imja, blozë. Ana

Më mirë mos e pyet se ishte për të ardhur keq. Donaldi

Asgjë që bëjm me dëshirë nuk mund të jetë një gabim. Fjori

Edhe nëse jam edhe nëse s’jam me një person që kam patur lidhje nuk mund ta quaj gabim se nuk më detyroi kush të lidhesha. Virxhinia

Jo, ishtë gjëja më e bukur që më ka ndodhur. Eva

Blozë edhe (hahaha) Turi e imja.

Keni ngrënë ndonjëherë ushqim në makinë? Unë e kam tmerr për vete. Gledisa

Kam ngrën sa herë të duash. Fati

Nuk ha kurrë në makinë sepse e urrej të bëj pisë. Fatjon

Nuk kam makinë se po të kisha do haja. Vani

Kam ngrën nga halli dhe në makinë. Melsi

Jo, kurrë s’kam ngrën dhe s’kam për të ngrën. Jenia

Jeni mashtruar ndonjëherë, daç në lidhje daç në shoqëri? Unë shumë herë dhe e bukura është se nuk zë mend. Klaudia

Po, jam mashtruar shumë herë. Anisa

Mbase edhe mund të jem mashtruar por deri tani se kam kuptuar akoma. Marin

Të gjithë jemi mashtruar të paktën njëherë në jetë. Stivi

Po, më kanë mashtruar ama s’i kam falur ata që më mashtruan. Griselda

Në situata të ndryshme të gjithë kemi mashtruar dhe na kanë mashtruar. Nino

Po disa herë por nuk ja lejoj më vetes. Bujar

Keni bërë ndonjëherë dikë të gjinisë së kundërt të qajë? Personalisht mundohem që mos lëndoj njeri. Marko

Po edhe kam bërë edhe më kanë bërë. Kristi

Nuk më pëlqen të bëj njerëz të qajnë. Gerti

Nuk kam dashur por më ka ndodhur. Agim Po, kam bërë. Jerina Jo, asnjëherë nuk bëj dikë të qaj dhe s’kam për të bërë. Eni

Cili është akti më heroik që do bënit në jetë? Mos më thoni do shpëtoja macen se do ishte gënjeshtër. ahahahaha Marvina

Nuk e kam menduar.

Nuk bëj akte heroike se s’ka më vënd te varret e heronjve dhe do zhgënjeha shumë nese do vdisja si një njeri i zakonshëm. (hahaha) Ana

Nuk e them këtu se kam frikë se ma kopjojnë dhe e bëjnë dhe të tjerë. Alba

Nuk jam hero që të bëj një akt heroik. Merret për bazë kjo? Erisi

Një takim ideal do ishte me një emër të politikës apo shoubizit? Unë preferoj shoubiz. Koli

Kam qejf të bëj takime me këta politikanët tanë.

Njëherë me njërin njëherë me tjetrin sdo ishte keq.

Kam qejf më shumë një takim me një emër të shoëbizit.

Një takim ideal për mua do ishte me një politikan sepse jam shumë kurioz të bëj shumë pyetje. Geri

Ku ka më bukur se sa me një politikan? Marsel

Nëse do i hynit politikës, do mbushnit vetëm xhepat tuaj apo do bënit diçka edhe për popullin? Tregohuni të sinqertë. Saimiri

Do bëja sa të mundesha ëtë popull nga skamja që ka rën. Aurora

Nuk më pëlqen politika dhe nuk të japë dot një përgjigje. Altin

Duke parë e duke bërë rrugës po të bëhemi njëherë. Malvina

Do ndihmoja popullin njëherë por sigurisht që do Valdano

Çdo gjë me karar. Do - pullin do e ndihmoja. Juna

Një pjatë më karkaleca nga tullacët me x6 apo sallatë fshati më të shpisë? Calvin

Një pjatë me karkaleca me të shpisë nuk shkon ëëë? Gersa

Si të shijon ushqimi me familjen nuk të shijon me askënd. Sara

Do i preferoja të dyja. (hahaha) Besa

Po unë që jam mashkull si i bëhet? Sabi

Ushqimi i shpisë më shijon më shumë dhe do preferoja një sallatë fshati me të shpisë. Megi

Pyteni njëherë tullacin a bëhemi dot shok që të më marri dhe mua për karkaleca se jam djalë? Olti

të çuditshme në lëkurën tënde? Anna

Shenjën më të çuditshme lën hekurin në prizë dhe se pashë e u dogja. Sot akoma e kam shenjë. Sindi

Kam shumë shenja por nga fëmijëria ime. Ari

Duke fshirë plurat nuk e pashë që ën hapur dhe u cava e sot akoma e kam shenjë. Ada

Çfarë roli luajnë dashuria dhe afeksioni në jetën tuaj?

Dashuria dhe afeksioni janë dy gjëra të ndryshme. Ladi

Nuk jam afeksionuar kurrë pas dikujt por e dashuruar po, kam qenë. Ajla

Cilës i besoni më së shumti në dashuri që e thotë mashkulli shqiptar. Një fjalë dashurie apo një fjalë të besës?!

Janë dy gjëra relative! Virxhinia

Fjala e dashurisë që ta thotë mashkulli është jo bindëse. Paola

Fjala besë në dashuri nuk shkon. Miri

Gërshetimi i komunikimit me fjalë, pra me gojë dhe me trup. me sy, me duar, me buzëqeshje, e përbëjnë mozaikun që të obligojnë t’i besosh atij që pavetëdijshëm të ndez brendinë e shpirtit. Tori

Sa të pasigurt jeni në vetvete?

Gjithmonë kam qenë e sigurt në vetvete dhe në gjërat që bëj. Alda

Mendoj se jam më i sigurt seç duhet në vetvete. Artemis

Jam pak e pasigurt për disa gjëra. Enxhi

Të gjithë e kemi pasigurin në disa raste. Fati

Nëse do ishte një kafshë që do duhet ta ruanit çfarë kafshe do të jetë?

Lepuri është kafsha që do ruaja. Kristi

Nuk më pëlqejn kafshët që të të jap një përgjigje. Sara Asnjërë. (hahaha) Jeta Macen e kam më të pre-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.