Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

feruar dhe atë do ruaja. Jani

$, çfarë do kishe blerë?

Lekët vetëm të të bien në dorë se ja gjen vëndin. (Hahaha) Arlin

Mbase do i mbaja në bankë. Olger

Do kisha blerë një shpi në Dhërmi dhe pastaj edhe një makinë e të tjerat do hapja një biznes. Ato që do më tepëronin do i mbaja në bankë. Seldi

Mendon se mund ta duash përsëri dikë që të ka tradhëtuar?

Po, edhe mund ta duash nëse është penduar. Olta

Jo, dikush që tradhton njëherë e bën prapë. Ama

Se besoj se do mundesha dot se do mendoja gjithmonë se do më tradhëtoj përsëri. Lejla është dashuria

Çfarë për ju?

Ndjenjë e cila duhet për të jetuar, e cila të bën të buzëqeshësh atëherë kur do të qash. Alesja

Dashuria është një ndjenjë e cila të jep forcë dhe energji për të ecur përpara. Ester

Dashuria është një lëvizje dhe afrim ndaj njëri-tjetrit. Stela

Dashuria është një ndjenjë që të bën të dalësh nga vetja dhe të bësh gjëra që s’ke menduar ti bësh më përpara. Klejda

Keni dashuruar ndonjëherë dy persona në të njëjtën kohë?

Jo asnjëherë, sepse vetëm një mund të dashurosh. Klea

Edhe tre kam dashuruar. Qerosi

Dashuria është për dy persona dhe jo për tre. Noldi

Njerëzit vetëm njëherë në jetë mund të dashurojn dhe vetëm një person. Klement

Jo, asnjëherë. Vetëm një person kam dashur dhe vazhdoj të dua. Kristi

Jo nuk mund të duash kurrë dy njerëz në të njëjtën kohë. Moza

E si mund të dashurosh dy njerëz? Erisa

Çfar vlere ka për ju fjala “të dua”..??

Nëse vjen e shoqëruar dhe me veprime atëherë ka shumë vlerë. Alba

Nuk më interesojn fjalët, shoh veprat. Matisa

Nëse vjen nga një person që ma thotë me gjithë zemër ka shumë vlerë. Ledi

Ka një vlerë shumë të madhe kur buron nga zemra. Gledis

Sigurisht që ka shumë vlerë.

Fjalën “Të Dua” mund t’ia thuash gjithkujt por vetëm një personi ja thua me zemër. Xhesika

Cfarë është gjëja që një person s’duhet të bëj kurrë në një lidhje..?

Nuk duhet të mashtroj. Pavli

Të abuzoj me të dhe ta nënvlerësoj. Selma Nuk duhet të pë Egli Të abuzoj me ty është krejt e pafalshme. Amarildo

Të mendoj se mund të qëndroj për interes. Emiljano ty.

Mendon se mund të ketë një lidhje intime mes një burri edhe gruaje ku secili është I martuar e ka familjen e vetë??

Po, sigurisht që mund të ketë. Gisi Ka, dhe ka pafund madArjeta Normal që edhe mund të ketë. Ka sa të duash. Sindi Sigurisht që ka. Është krejt normale. Elja je.

Mund të jetë seksi gjë themelore në një raport??

Seksi është diçka që e bën një marrdhënie më të fortë. Anxhi

Themelore është besimi dhe pastaj vjen seksi. Fatma

Seksi është themelor për njerëz që s’duhen dhe e mbajn marrdhënien për seks.

Të të lënë, është me keq se të lësh?

Të dyja të njëjtin efekt të japin. Gerta E njëjta gjë është. Elisa Ku është ndryshimi këtu? Sigi

Njëra më keq se tjetra. (hahaha). Leta

Xhelozia mund të jetë shkatërruese në një lidhje??!!

çdo gjë me limit. Nëse tejkalohet limiti atëherë dihet që në shkatërrim do rezultoj. Mandi

- rinë Kristi

Mund të jetë shkatërruese kur e kalon limtin. Selda

Xhelozia e shkatërron një lidhje. Alma

Të gjithë e kemi ndjenjë ë por kur e tepron atëherë ajo e shkatërron një marrëdhënie. Matilda

Kush është mënyra më e mirë ë ër t’ju bërë përvete??

Duhet të sillesh si njeri, domethënë me pak kulturë. Arsi

bukur dhe jo si për pasnesër.

S’më hyjnë në sy fjalët e bukura, thjesht më krijojnë përshtypjen që ia thua çdokujt. Më pëlqen thjeshtësia. Mirald

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.