Edi Rama i shkruan Trampit: Mos e krruaj me mua!”

Intervista - - NEWS -

Zbulohet letra që Rama i ka dërguar zotit Donald Trump. Nga mënyra e shkrimit, arrijmë në përfundimin se letra është shkruajtur me inat, por njëkohësisht me shumë edukatë. Një veti që e karakterizon Kryeministrin tonë. Ju gjykoni vetë për këtë që ju themi. Ja letra:

ë ë ë - ë - rë ë ë pë ë ë para së të ë ë ë ë ë ë këtë ë ësht përpara

ë ë ë ë ëhë - ë ë ë ë MOS E MERR NI SER IOZ ISH T, MI! LUTE JU

Sapo mora vesh q deputeti i Rilindjes, shiku Eduard Shalsi u zgjodh President i Federat s s Shahut, u nisa me biçiklet direkt e n Kuvend, q ta takoja. Nuk e gjeta atje. M than q kishte shkuar te zyrat e Federat s s Shahut. I rihypa biviklet s dhe mbrita atje m shpejt se ai iklisti i droguar Armstrong. Kaso Kosa: -P rsh ndetje shoku Shalsi! Heshtje. Shoku Shalsi kishte ulur kok n mbi nj kuti shahu dhe po mendohej. E oi kok n prej saj dhe hodhi v shtrimin te muri, ku ishte vizatuar nj fush e madhe shahu. S’ sht hera e par q s’m d gjojn bashk biseduesit, ju e dini. Puna i p rpin. Trokita fort m der nga brenda, dhe i thirra p rs ri: -Shoku Shalsi, p rsh ndetje! Eduard Shalsi: Ç

-M falni shoku Shalsi, por un quhem Kaso, e jo Kal .

- Keni marr kal p r t rritur? Po shum mir keni b r , shoku Shalsi. Thon q jan kafsh besnike. P r besnik ri vijn pas qenit.

-Un ndaj erdha shoku Shalsi, p r...

-

-

- -

ë ë ë ë e të ë kë ë ëtë ë pë ë ë ë ë ë ë ë -

ë ë ë ë kar

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.