Eduard Shalsi: Ja si do ndryshoj rregullat e shahut

Intervista - - NEWS -

-Po punoni p r nj rregullore t loj s s shahut? Dmth rregullorja e njohur deri tani do ndryshoj , doni t thoni? Po ky qenka lajm i dh n ekskluzivisht p r mua, shoku Shalsi. Urime nj her p r zgjedhjen n krye t Federat s s Shahut!

-

- P rse e quani p rzgjedhje dhe jo zgjedhje?!

-P t p r t pa

-Po e di, shoku Shalsi me cilin kam t b j. Me z vend sin e zotit Ta i.

p r k t k t -

-E di q mbeta aguridhe, shoku Shalsi dhe s’kuptoj shum . Po p rse duhet t rivendosni rregulla t reja p r k t loj ?

-Pse t at -

-Kuptoj pak, shoku Shalsi. Ku konsistojn k to rregulla, n se mundem ta di? t kat e sht s -Po sikur asnj mos ta pranoj k t kusht, shoku Shalsi? -Pse edhe p r torret, do vendosni rregulla t reja? - -Po atje e kishim. ’do b ni me torret, d,th k shtjellat, shoku Shalsi? - -Po t jet k shtjell e madhe n bregdet, shoku Shalsi, si p r shembull, k shtjella buz detit e Ko dhim s, çdo b ni? - -A do prek reforma edhe kuajt? - -

-Po kuajt n shah nuk kan karroc , shoku Shalsi.

-

-Po Mbretin dhe Mbret resh n do i prek reforma juaj?

- -

-Po p Shalsi?

-Po b ni shoku Shalsi... - -Edhe t huajve?! -

-Mirupafshim shoku Shalsi dhe suksese shahut t rilindur

Bisedoi me shaka Kaso KOSA ’mendoni, shoku

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.