Linda Rey, historia e djalit që u shndërrua në femër

Intervista - - NEWS -

Linda Rey, është femra e cila e do gjininë që tani ka më shumë se çdo femër tjetër, për arsye sepse dikur ishte një mashkull. - tuesja e konkursit ‘Miss Transex Universo 2016’ gjë që e bën tepër të lumtur dhe të ndihet krenare. E takova nga afër Lindën, biseduam gjatë dhe më poshtë do tju servirim intervistën që realizova me të!

- Linda përshëndetje, nga cili qytet vjen ti?

-

-Ke vite që je larguar Adresa: Rr. “Hoxha Tahsin”, Pall. 60/1, kati 2, Tiranë Përballë “Optika Roma” 200 m mbi sheshin Avni Rustemi com Nga Shqipëria drejt Italisë. Si është e ndërtuar jeta jote aty?

-

- Ti ke një histori për të treguar, cila është ajo?

- -

-Më mirë femër, apo mashkull?

-

-Ndërkohë tani që je 100 % femër, do t’u ktheje sërish mashkull? - Si arrite të bëhesh tërësisht femër, konkreti - ciarisht?

- - -Si ndjehesh tani?

-Kur ishe djalë, të tërhiqnin vajzat?

-Kur ishe djalë, si quheshe?

-

- Të ngacmojnë shumë tani që je femër?

- Ti kryen marrëdhënie seksuale njësoj si femrat apo jo?

-

- Po familja jote, si e priti zgjedhjen tënde?

-Ke kaluar shumë më ato?

- -

-Me kë ke patur marrëdhënie të mira nga familjarët?

-

-Si është jeta jote private?

-

- Së fundi u shpalle Universo”, si u ndjeve në ato momente?

- Ti kishe vite pa ardhur në Shqipëri, si t’u duk vendlindja tani, a ka ndryshuar mentaliteti i njerëzve?

-

-Për çfarë i je mirënjohëse këtij viti që lamë pas ?

-

-Kujt i je mirënjohëse dhe do i jesh gjithmonë në jetë?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.