Shajni Doshi: Jam ende shumë e re që të martohem

Intervista - - NEWS -

Shajni Doshi është një aktore dhe modele 26 vjeçare nga Ahmedabadi, një qytet në veriperëndim të Indisë. Ajo u diplomua në një degë shkencore në qytetin e Punes. Në fakt Shajni donte të bëhej dentiste, meqë edhe i ati është doktor, por më pas vendosi të ndjekë edhe Institutin Kombëtar të Modës. dhe ka marrë pjesë në shumë reklama televizive, më pas ka bërë e njohur me pjësëmarrjen e saj në telenovelën Sarasvatiçandra. Pas saj ajo ka luajtur rolin e protagonistes në telenovelën “Saroxhini, një nismë e re”, në një serial komedi fantastiko-shkencore të titulluar “Bahu Humari Rajni Kant” dhe aktualisht është duke interpretuar në telenovelën “Jamai Raja”. Shajni jeton me të ëmën në Bombei dhe aktualisht është e lidhur me një bizsnesmen nga Ahmedabadi, Mausam Patelin.

- Si e pritët ofertën për të luajtur rolin e Kusumit?

- - -

- Si është në realitet Shajni Doshi?

- -

- Nëse nuk do të ishe bërë aktore, çfarë profesioni do të ushtroje?

- - - - - -

- Cilat kanë qenë marëdhëniet e tua me Xheniferin (Kumudin) dhe Vinitën (Kumarin) në sheshxhirim?

- -

- Gjatë xhirimeve të telenovelës u fol sikur ti do të ikje, pasi kishe mosmarrveshje me regjisorin. Sa e vërtetë ishte kjo?

- - - -

- Cili është ushqimi yt i preferuar?

-

- Destinacioni i preferuar turistik?

- - Aktori yt i preferuar? - -

- Për një kohë të shkurtër ti kjo?

- -

- Shkon shpesh në qytetin e lindjes?

-

- Në telenovelën “Saroxhini, një nismë e re”, ti luan rolin e një gruaje shumë përparimtare.

- - - -

- kërkim të një partneri të ri...

-

- Ti ke disa vjet që je e lidhur me një biznesmen. është e fortë lidhja juaj?

- - - - Keni në plan të martoheni?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.