Agolli: Të ardhmen e vendos në verë!

Intervista - - NEWS -

Kapiteni i Kombëtares shqiptare, Ansi Agolli, është përfshirë nga vorbulla e thashethemeve të merkatos. Jo të merkatos së janarit, por thashethemet për të kanë të bëjnë me verën. Mbrojtësi i Karabagut është në formacion dhe po vijon karrierën shumë të suksesshme në Azerbajxhan duke qenë edhe një ndër liderat e ekipit. Megjithatë, mosha e tij, 34 vjeç, të bën të mendosh se mund të rikthehet në atdhe me Skënderbeun dhe presidentin Takaj që ka nisur deklaratat në distancë ose me Tiranën e zemrës, por të pamundësive ekonomike. Agolli tregon edhe pozicionimin e tij në të gjithë këtë histori duke folur për merkaton, kombëtaren dhe Karabagun.

Eraldo Harlicaj: - Përshëndetje kapiten, i mësuat ndryshimet e fundit në Kombëtare ?

Ansi Agolli: - Përshë ë ë është është ë ë ë ë ë pë ë

- Keni folur me Tramexanin pas largimit dhe mendoni se do ju mungojë?

- ër atë ë ë ë pë ë ë - ë - ë ë ë ë ë ë ë - ë ë ë të rë ë ë

- Futbolli ecën para, por Shqipëria a do të avancojë me tej në këto eliminatore?

ë ër ë të ë - ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë për këtë të ë ë ë ë ë - ë ë ë ë ë të pë ë ër të ë ë ë ë ë ë ëtë ë ë të ë ë

- Për t’u kapur përsëri te fraza, “futbolli ecën përpara”… U krijua një tymnajë rreth të ard- hmes tuaj në verë…

ë ë ët e pre ë Skë

- Pikërisht dhe “luftës” ndërmjet Tiranës dhe Skënderbeut…

ë ë ë ë ë ë ë ë ë - ë ë ës së

- Po më duket një shmangie e pyetjes…

ë ë ka ë ë ërsë

- Takaj tha se zgjedhja juaj e parë do të ishte Skënderbeu për ju…

ë ë ë të - ë të ë ë të se pë ë ë ë ë ë ë ë ë të ë ë ë

- Tirana ka edhe probleme për momentin dhe gjyqe pë - nanca. Ju frikëson kjo gjë?

ë ë ë ë ë ë këtë

- Nëse merr rolin e një opi ër kampionatin shqiptar. Kush mendoni se është më afër titullit?

ë ë ë ë ë ë ë ë - ë ë ë ë ë ë - ë ë ë të ë ë ë ë ë ë

- Po lojtarët që ju kanë bërë përshtypje për mirë?

- ë - ë ë ë - shë ë ë ë ë ë ë ë ë ë - ë pë ë ë ë ë ë

- Në syrin tuaj, si do të jetë e ardhmja e Kombëtares Shqiptare?

ë ë të ë ë ë ë ë ë ë ë pa ë

- Edhe për sa kohë do të jetë Agolli kapiten?

ë të ë ë ë ë ë ë ë

E ardhmja: Shqipëri, apo Azerbajxhan Edhe 5 apo 10 vite në futboll? . Trajner apo opinionist? Mbrojtës apo sulmues? Pse? ë ë ë ë ë ë pah

Momenti më i bukur në karrierë?

“Euro dyshimi! Më i keqi? ë ë 2016”, pa pikë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.