Disa arësye që ke hemoragji kur nuk je me menstruacione

Intervista - - NEWS -

Nuk ka gjë më të bezdishme se të shohësh gjurmë gjaku në mbathje, kur nuk je në ditët e vështira të muajit. Nëse nuk shkon menjëherë tek gjinekologu nuk do ta marrësh vesh kurrë nëse diçka nuk shkon me ciklin tënd apo ndodh diçka më serioze dhe shqetësuese. Nëse vë re pra në ndonjë moment një hemoragji të pazakontë, atëherë mund të bëhet fjalë për një nga gjashtë shkaqet që ju përshkruajmë më poshtë. Sido që të jetë, nëse kjo gjë përsëritet, është më mirë të shkosh tek gjinekologu…

1. Je shtatzënë - - - - -

2. Mbase ke ndonjë SST ( sëmundje seksualisht të transmetueshme) për t - - -

e të sh të - - - -

4. Ke probleme me tiroiden

- -

5. Mbase kontakti seksual ka qenë i vrazhdtë

- - - 6. Mund të jetë kancer - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.