Si të përkëdhelni një burrë ?

Intervista - - NEWS -

Për të eksituar trupin e një burri mjafton të zgjidhni përkëdheljen dhe presionin e duhur, në momentin dhe vendin e duhur... Cila grua nuk do të kishte dëshirë të ishte mjeshtre e seksit dhe ta çmendte në shtrat burrin e vet? E pra, lexoni shkrimin tonë për të mësuar pak më shumë...

Luani me elementin surprizë

- - - - - - Përkëdheleni nga pas - - - Dobësitë e tij të fshehta - - - - -

Mos e shkëpusni kontaktin

- - - - - - -

Përqëndrohuni në majën e organit

- -

Tregohuni të vendosu- ra

- - - - - - -

Tregohuni delikate me testet

- -

- Po pas orgazmës? - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.