Në Shqipëri gati gjeta dashurinë e jetës

Intervista - - NEWS -

Adam Clay ose siç njihet edhe si Mr Babilonia, për shkak të hitit të njohur “Babilonia”, që është luajtur dhe luhet në diskotekat më të njohura , ka qenë plot 40 herë si i ftuar në Shqipëri. Lidhja e tij me Shqipërinë është bërë kaq e fortë sa gati-gati ai ka gjetur edhe dashurinë e jetës së tij këtu. Ka luajtur në skena të njëjta me artistë si Pitbull, Craig David, Bob Sinclar, 50 Cent, Sean Paul, Flo Rida, Kelis e shumë të tjerë. Në një eksluzive për gazetën Intervista, ai tregon gjithçka për jetën, muzikën, dashurinë…!

Fabjola Kuburi: -Adam Clay, një emër kaq i suksesshëm në të gjithë botën çfarë mund të tregosh për lexuesit shqiptar dhe veçanërisht për ato të gazetës Intervista?

Adam Clay:- ë ë ërtetë ë ë ë ë ë ë ë ë - ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë kë ë ë ë ë ë ë ë ë ë - - ë ë ë ë ë - ë ë ë ë ë ë ë kë ë ë ë ë ë ë ë ë ë është ë ë ë ë ekspe ë ë

- A ishte i vështirë - rierës tënde?

ë ë ë kë ëtar ë ë ë ë - ë ë parë atë ë ë ë ë ë ë ë ë ka ë ë ë të ë ë ë ë ë ë ë ë ë të ër ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ëhet ë pë përsë ërë

- Fansat të njohin si Mr Babylonia, mendon se ky është suksesi yt më i madh?

ë ë ës ë ë të

- E njeh Shqipërinë nga afër? di për të?

ë ë ë - ë kë ë ë ë ë - ë pë ër ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë - tetë ë ë ë ë ë ë

- Do na tregosh ndonjë gjë tjetër rreth kësaj dashurie?

ë ë ë ë

-Ah,domethënë qenka këngëtare…! - A ke ende kontakte me të? ë ë -

- Bashkëshortja jote e ardhshme mund të ishte shqiptare?

ë ë - rë ë ë ë ë ë ë të ë ë

- “Beautiful Life” “Be Together” janë sukseset e tua të tjera, ku e gjen frymëzimin?

është - ë është pak a ë ë ë ë - ë ë ë

-Ti ke ndarë skenën me artisë si Pitbull, Craig David, Bob Sinclar, 50 Cent, Sean Paul, Flo Rida, Kelis, Chris illis, Tinie Tempah, Basement Jaxx, Ferry Corsten, De La Soul, Kenny ‘Dope’ Gonzales, Fat Man Scoop, Gary Pine, Amanda ilson, Don Omar, Alesha Dixon, Ralvero, si ndihesh kur luan me ta?

ë ë ë ë ë Pë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë

- Sa kohë të merr realizimi i një kënge? Cila është pjesa më e vështirë?

ë ë - ë ë ë të tërë ë kë ë të papë ë ë

- emocioni të krijon një këngë e re?

- shtë ë ë ëza ë ë e re është ë ë ë shtë ë ë e ë

- Unë të kam ndjekur dhe kam kuptuar që ti je shumë i kujdesshëm në përzgjedhjen e materialeve, në fakt a është e vështirë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.