Poezia juaj... Kthim! I imi ideal

Intervista - - NEWS -

Asgjë nuk shuhet, asgjë nuk harrohet, as veshjet e vjetra, as buka e ngrënë, Dhe pse i rrethuar me shpirt e gëzim, befas të pushton i llahtarshmi kujtim, për gurët e pemët që qetësi s’kanë zënë, ja, shtëpia e etërve ku kokën kam lënë. që pret agimin, me kthim porositur. ISIDOR KOTI Nuk besoj në ligjëratat e tua, nuk kam besuar kurrë Boll pra boll me intriga mashtryese DIANA ZHITI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.