Ja ku jam ...

Intervista - - NEWS -

Jam këtu për të jetuar Ju pëlqen, a s’ju pëlqen Ju, që vetja ju gënjen ! E pash jetën në shumë faqe Faqe libri ? Jo mor’ jo ... U rrëzova, prap u ngrita Plagë në shpirt e zemër kam Buzëqesh ... Them ja ku jam . Jam këtu për të jetuar T’a shoh jetën në fytyrë Unë i jap t’ pranverës ngjyrë... E kur nata pas një muzgu Gjej vullnetin e një murgu E më mirë se unë më njihni Në k’të botë për të kuptuar Nuk mjafton vetëm të shihni ... Dhe një fjalë të mirë ta thuash BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.