Pyetjet e reja

Intervista - - NEWS -

Nëse do ta kishit ditur se për një vit do të vdisni papritmas, a do të kishit ndryshuar diçka për mënyrën si jetoni tani? Përse?

Keni pëlqyer ndonjëherë ndokënd aq shumë sa t’ju lëndoj edhe gabimi më i vogël i tyre? Në cilin drejtim dëshironi t’iu rrjedhë jeta? Cilat janë pesë vlerat më të rëndësishme që të kanë mësuar ty dhe do doje t’ia mësosh fëmijës apo fëmijëve?

Cilat janë pesë gjërat që keni nevojë që partneri juaj t’ua japë?

Kur ka qenë hera e fundit që ke qeshur kështu?

Si do ndiheshe nëse njerëz të tjerë hanë në pjatën tënde? Cilat janë tre fantazitë tuaja më të çmëndura? Nëse beson që Zoti ekziston, pse ai lejon kaq vuajtje në botë?

Pse femrat sa do që ti duash, po nuk ja the 100 her n “ZEMER” i’u duket sikur se do ????

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.