Pyetje për instruktorin Si mund të kthehem në peshën normale?

Intervista - - NEWS -

Instruktor përshëndetje, jam një djalë 25 vjeç dhe peshoj 85 kg. Kam pirë duhan për 7 vite. Tani ka një vit që e kam lënë dhe nga ai moment pata një shtim oreksi por vetëm për ëmbëlsira dhe shtova shumë kile për njëherësh. Çfarë ushtrimesh mund të më rekomandoni që të kthehem në peshën normale. Klajdi.

Renato Kurti, instruktor, 0696681688: - -

është ar - - - - - - - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.