Guacka Sote

Intervista - - NEWS -

Përshëndetje shef Miri unë që të shkruaj jam një zonjë nga zona e Freskut dhe kam ardhur shpesh me bashkëshortin dhe familjarët e mi në lokalin tuaj “Il Tipico” dhe t’iu them të vërtetën ajo që më ka ngelur në mendje nga të gjitha ushqimet që kam provuar në lokalin tuaj është pjata me guacka. Do kisha dëshirë që të më tregonit se si mund ta përgatis vet këtë recetë në kushtet e shtëpisë? Faleminderit.

Përgjigjet Shef Miri i Restorant Il Tipico, 0689049531:- Përsh - - -

-

- -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.