Pse reagoj kështu?

Intervista - - NEWS -

E dashur Lorela, unë që po të shkruaj jam një adoleshente nga qyteti i Elbasanit. Jam 15 vjeçe, nxënësja më e mirë në klasë, kam marrëdhënie shumë të mira me mësuesit, mundohem që të arrij çdo gjë në mësime dhe ia dal. Jam e urtë në shkollë dhe mundohem që të jem e mirë me të gjithë, por në shtëpi jam krejt e kundërta, shumë nervoze edhe për një fjalë të vogël çmendem fare, u bërtas të gjithëve. Kur kam qenë më e vogël e ndihmoja mamin në punët e shtëpisë, por tani nuk kam dëshirë më. Jam shkatërruar plotësisht, madje edhe me njerëz tjerë, reagoj sikur të kem prekur diçka që shpërthen në duar. Kur i bërtas dikujt, nervozohem po edhe pendohem disi, ndonjëherë edhe qaj, duke menduar në vete pse s’jam si më parë. Shpeshherë më ka shkuar mendja edhe të bëj vetëvrasje ose të iki nga shtëpia. Ç’duhet të bëj?

Lorela Garuli, psikologe, e-mail lorela_garuli@hotmail.com: Përshë - ë ë ë ë ë

ë ë ëtë ë ë ë ë ë të ë ë ë - ë ë se për shkak të ë pë ë ë ë të ë ë të pakë - - - ë ë - ë ë ë ë ë kesh - - - - -

- -

- - -

- -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.