Përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - NEWS -

pë Miri

ë pë ë ë ë rre Fabian

A janë femrat më mençura se meshkujt.!?

Alba

ë ër këtë Gentjan

Arjan

ë ë ë ë Melisa

Pë ë ë ë ë Unë dhe Ti të

ë ë të ë ër ë e pë ë Gledis

ë ë për të ë të ë Sandri

ë ë ë të Eda

Çfarë do të thotë miqësia për ju?

ë është ë ë të ë ë ë është ë ë ë ë - Laurent

ë ë ë - ëtë thë ë është Erisa

Pë ë është e ë Henry

ë është ë ë ë ë ë ë ë ë Sindi

ë është ë ë ë ë të ët Fatma

ë - ë ë ë - ë ërtetë ëherë ë ë Adenisa

ë është ë Sara

ë ë ë ë atë ë Erind

është ë kë ë ës të ë ë Megi

ë ë ë ë - Rogert

ë ë është ë ë ë ë Klea

ë ë ë - ë ë është Elvi

Cila është ëndrra më e çuditshme që keni parë ndonjëherë?

ë ë ë ë ë ë ërr ë të ë ë ëherë ë ë të ë ë ë ë ë është përsë ëherë ë ë Arditi

ë ë ë ë ë është ë ë ë ë ë zezë ë ë ë ë ë - Altea

ë ë ë ë ë ë ë ë ë - ë ë ë ë Klodi

ë ë ë ë Genti

ë të ë ë Florian

shtë më e besueshme miqësia mes dy femrash apo miqësia mes një femre dhe një mashkulli?

ë ë ë ë ë Danjel

ë ë ë e pastë ë - ë Reni

ë ë është ë - ë ë të ë ë ë ë ë Pavli

ë ë ë ë - ë ë ë ë - ë është ë tepë ë ë ë ë ë ë ë e pastë ë ë ë ë ë Agustin

ë ketë ë ë ë ë ë ë ër ë Serjani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.