Në Shqipëri gati gjeta dashurinë e jetës

Intervista - - NEWS -

të krijosh një stil kaq të veçantë në muzikë kur gjithçka është kaq kautike?

ë ë ërtetë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë këtë ë ë ë ëra të të ë kë ë tërë të ë ë ë të

- Në udhëtimin e viteve midis suksesit dhe rritjes profesionale a ka ndryshuar Adam si person?

ë - ë ë ë ë

- Të gjithë bëhemi pak nostalgjikë për fëmijërin të ndodh edhe ty?

ë ë ë ka të ë ë ë të ë pë ë të ë ë të

- Kishe idhuj në atë kohë?

- ë ë ë ë ë ë ë ë - -

- muzike pëlqeje kur ishe adoleshent?

ë ë ë

- Festa, femra, alkool dhe para, cila është e përbashkëta me ty?

ë ë ë ë ë është ë ë rë ë të ë ë ë ë ë ë ë ë

- E ke gjetur shpirtin tënd binjak?

ë

- Mendon se meshkujt apo femrat din të duan më shumë?

- Cili do jetë hapi tjetër në muzikë?

-

- Në fund ke diçka për të shtuar?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.