Dëshirat e 2017ës sipas shenjave

Intervista - - NEWS -

Lista e zotimeve të vitit të ri mund të jetë e gjatë dhe mesa duket të gjithë duket se kanë një të tillë në ditët tona. Ajo mund të përfshijë gjithçka, që nga ngjitja e Everestit e deri tek hedhja me parashutë. Këto shembuj janë pak ekstreme, por në realitet të gjithë marrim zo Ja cilat mund të jenë ato sipas shenjave të horoskopit. Mundësitë janë pa fund!

- - - - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.