Një personazh i ri hyn në jetën e Sarasit dhe Kumudit

Intervista - - TELENOVELA -

Pronari i shtëpisë këmbëngul që Sarasi dhe Kumudi të rrinë në shtëpinë e tij. Sekseri i këshillon Sarasin të bëjë një foto me Kumudin në një studio fo - ri informojnë Vidian për suksesin e biznesit të tyre. Sarasi dhe Kumudi arrijnë të bëjnë një kopje të fotos. Roja e ndërtesës informon sekretarin se Sarasi dhe Kumudi kanë bërë një foto fallco. Sekretari refuzon t’u japë atyre kontratën.

Kabiri përballet me Anushkën dhe grindet me të. Sarasi arrin të marrë dhe informon pronarin e shtëpisë, Prashantin dhe sekretarin për këtë. Kabiri kërkon buburrecë të trembë Anushkën, por më kot. Sekretari i jep kontratën Sarasit. Ky i fundit dhe Kumudi eksplorojnë qytetin. Vidia u tregon pjesëtarëve të tjerë të familjes një histori me fantazma. Anushka trembet kur e dëgjon. Kumudi i punon një rreng Sarasit.

Sarasi nuk e informon dot Denin se e ka marrë kontratën. Ai dhe Kumudi marrin çelësat e shtëpisë dhe valixhet e tyre nga shtëpia e Prashantit. Kabiri maskohet si fantazmë dhe përpiqet të trembë Anushkën, kjo e fundit e mëson dhe arrin ta nxjerrë Kabirin nga dhoma e saj. Kumudi i kërkon Sarasit ta ndihmojë të pastrojë shtëpinë. Sarasi e bind Kumudit ta kalojnë natën në ballkon. Anushka vendos t’i punojë një lojë Kabirit.

Sarasi dhe Kumudi zbukurojnë shtëpinë. Prashanti nuk e lejon Sarasin që të ngulë një gozhdë në mur. Sarasi dhe Kumudi grinden për mobiljet e shtëpisë. Anushka hedh pluhur që shkakton kruarje në bluzën e Kabirit. Ajo e pengon Kabirin të ndërrojë bluzën dhe e bind të hajë me familjen. Kabirit i kruhet trupi kur ha drekë. Sarasi i sjell Kumudit ushqim dhe vendos ta ushqejë atë. Megjithatë, atë e ndërpres- in.

Prashanti vjen në shtëpinë e Kumudit. Ajo Megjithatë, Prashanti ikën pa e pirë, sepse Sarasi kthehet në shtëpi. Kabiri lahet afër një pusi, ai i hedh një kovë uji edhe Anushkës. Kumudi vendos të blejë një makinë për Sarasin. Ajo nuk gjen dot shallin e saj. Anushka refuzon të marto Kumudin. Dugba i tregon Kumudit dhe Sarasit zënkën mes Kabirit dhe Anushkës.

Kusumi përpiqet t’i bëjë përshtypje Denit duke i gatuar ushqimin e tij të preferuar. Sarasi rregullon një rrjedhje uji në kuzhinë. Ai punëson një punëtore për të lëhtësuar Kumudin nga punët e shtëpisë. Ajo përgatit çajin dhe gatuan mëngjesin për Sarasin dhe Kumudin. Më vonë, dera e shtëpisë së tyre mbyllet, ndërkohë që Kumudi mbetet jashtë. Prashanti e fton Kumudin në shtëpinë e tij dhe thërret një bërës çelësash. Kumudi i tregon Prashantit për familjen e saj. Prashanti i përgatit asaj lëng mangoje. Çelësabërësi hap derën kryesore të shtëpisë së Kumudit. Kabiri i ofron Anushkës ta shoqërojë me makinë. Ai men- don se familja do ta martojë me të dhe e gënjen duke i thënë se ai është një alkolist dhe bixhozxhi. Familja Desai kujton Kumudin gjatë kohës që ha drekë. Kumudi - fon me familjen e saj. Kabiri bën sikur është helmuar kur ka përballë Anushkën, Kusumi gatuan ushqimin e preferuar të Denit. Kumudi mërzitet në shtëpi.

Sarasi përballet me rojen se bën zhurmë dhe e lë pa gjumë. Kumudi shqetësohet se punëtorja nuk punon si duhet. Kabiri bën sikur është një vrasës profesionist përballë Anushkës. Anushka shqetësohet kur mendon se Kabiri do të vrasë dikë. Ajo e mbyll Kabirin në një dhomë. Kumudi kënaqet kur gjen një dhuratë të Sarasit për të. Prashanti dërgon një teknik frigoriferësh në shtëpinë e Kumudit.

Sarasi është i zënë në punë, ndërsa Kumudi mërzitet vetëm në shtëpi. Anushka përpiqet të informojë Vidian për Kabirin, por më kot. Më vonë, Anushka informon familjen Desai se Kabiri do të vrasë dikë. Ndërkohë, Kabiri arrin të dalë nga dhoma. Familja Desai nuk i beson Anushkës. Kjo e fundit shkon të ndalojë Kabirin. Ajo përpiqet të bindë Kabirin të mos bëjë krim. Kumudi trembet kur sheh diçka në mur. Kafsha që ajo sheh është një kamaleon. Sarasi tallet me të dhe më vonë i kërkon falje. Sarasin e zë gjumi ndërkohë që Kumudi është duke i folur. Kumudi përballet me një plakë se bën muzikë me zë të lartë dhe shqetëson gjumin e Sarasit. Sarasi i kërkon falje plakës në emër të Kumudit. Sarasi e bind Kumudin ta shoqërojë atë në një festë të organizuar nga ndërmarrja. Kabiri lëndon pa dashje këmbën dhe Anushka kujdeset për të.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.