Drejtësi!

Intervista - - POEZI -

E ashpër e me gjëmba, gjëma, çdo ditë e më shumë përhapet, fajtor është ai që dënohet, jo ai që bën krim e nuk kapet! Pse duhet të kullojë gjak i zi, dhe në gjykatë merr (pa) drejtësi (!), i pafajshmi që duhet ishte në liri. Kjo kohë të kujton qametin, zhurma të rikthen tërmetin, të gjithë e duan drejtësinë, por askush nuk e do të drejtin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.