Shfaqet Valentina, Memo zgjohet nga koma

Intervista - - TELENOVELA -

Eduardo sheh të bisedojnë Adrianon me Blankën dhe Adriano i thotë se do të bëjë biznes me San Marinot. Eduardo i kërkon ndihmë Viktorias (Blankës) që t’i thotë të bijës se Mariana është nëna e saj. Ndërkohë Rakela i thotë Tuertos se - shtë me Adrianon nëse do ta shohë të ëmën gjallë. Ajo i kërkon të manipulojë rezultatet e provës së ADNsë. Kristobali takohet me Marianën dhe i thotë se nuk mund ta ndihmojë të marrë të bijën dhe të dalë kundër të vëllait. Mariana përpiqet ta vërë Kristobalin kundër Eduardit. Ajo i bën komplimenta dhe i thotë se do të donte të ishte martuar me të.

Rafaeli përpiqet të joshë Rakelën dhe i thotë se mund ta nxjerrë ndërmar mërzitet kur merr vesh që Viktoria do ikë në Nju Jork. Karina merr vesh që Blanka është gjallë. Blanka i thotë Adrianos se ka vendosur të qëndrojë në Meksikë. Ajo i thotë se do të qëndrojë në Meksikë për shkak të So Mariana përpiqet t’i afrohet Katalinës dhe i thotë se merr vesh nga marketingu. Fernanda i thotë Sokorros se gjërat mes saj dhe Adrianos janë serioze, por ajo i thotë se Adriano nuk është nga ata burra që krijojnë lidhje të tilla. Tuerto pyet Domingon për rezultatet e provës së ADN-së. Blanka i lë lamtumirën Eduardos me anë të një letre. Adriano e çon Blankën në një shtëpi të re dhe i thotë se duhet të rrijë aty, të gjithë duhet të mendojnë se ajo është në Nju Jork. Eduardo i thotë të ëmës se Viktoria po bën biznes me Adriano Ferrerin. Sokorro pyet këtë të fundit për marëdhënien me Fernandën dhe ai i thotë se nuk është serioze. Karina takohet me Blankën dhe ajo i thotë se mund të jetë vajza me Sokorron dhe i thotë se e bija nuk ka ndërmend të bëjë biznes me të. Sokorro i kërkon të shohë Letician, por ai nuk e lë. Kristobali përballet me Eduardon dhe i thotë se do t’i dalë në krah Marianës kundër tij. Adriano sheh që rezultatet e ADN-së janë pozitive, por nuk e di që ato i ka ndryshuar Tuerto. Eduardo i kërkon Marianës t’i thotë se ç‘kërkon që të mos hapë gjyq për të bijën dhe ajo i thotë se do atë, por ai kundërshton.

Familja Altamira diskuton për situatën e ndërmarrjes, Eduardo thotë ta shesin, ndërsa Kristobal thotë se duhet të bashkëpunojnë me Blankën, meqë është e familjes dhe merr përsipër t’i shkruajë Viktorias. Kristobali shkon në shtëpinë e Blankës dhe habitet kur sheh Horhen atje. Ai i thotë Horhes se Blanka është kushërira e tyre dhe e pyet se ku mund ta gjejë. Horhe i kërkon Karinës t’i dërgojë një mesazh Blankës dhe kjo bashkë me Adrianon marrin vesh se Rakela do të bëjë një biznes me të. Adriano ven gjejë prova kundër Rakelës. Mariana merr vesh se Altamirat po kërkojnë Blankën dhe i thotë Simonës se do të njihet me të. Eduardo dhe Blanka i shkruajnë njëri-tjetrit.

Adriano shkon te Rakela dhe i thotë se pranon të investojë në ndërmarrjen e - lanë, po ai ia mbyll dhe ajo vendos të shkojë ta takojë. Mariana i tregon Simonës dhe gjithë lagjes se Blanka nuk është motra e saj. Simona përballet me Blankën që vjen të shohë atë dhe Hugon. Melania i kujton Rakelës dashurinë që ndjente në rini për Adrianon dhe i thotë se Leticia nuk i pi ilaçet. Viktoria/ Blanka takohet me Eduardon dhe i thotë se do ta ndihmojë t’i

Rakela përballet me Letician dhe e quan me emrin Valentina. Ajo e pyet nëse Adriano e dinte që ajo s’kishte vdekur. Tuerto regjistron një video në celularin e tij ku akuzon Rakelën për gjithë krimet që e ka urdhëruar të bëjë dhe ia jep Valentinës bashkë me çelësin e dhomës. Ai i thotë se ajo duhet të largohet sa më shpejt. Mariana merr vesh se Viktoria është kthyer dhe vendos t‘i thotë asaj që është e ëma. Valentina del nga dhoma dhe sheh Adrianon që ka ardhur të diskutojë për biznes. Ajo bëhet gati të shfaqet, por e ndalon Melania. Ajo i bën një gjëlpërë Valentinës.

Tita dhe Hugo shkojnë në spital për të takuar Memon. Aty shkon edhe Blanka e veshur si infermiere. Rakela bëhet gati të vrasë Tuerton, por ai i thotë se ka prova kundër saj. Simona zbulon ku jeton Blanka dhe i kërkon para. Mar Blanka dhe Simona i shohin duke dalë, aty vjen edhe Eduardo, që pyet se ç‘bën Simona me Viktorian. Kris - voret e së ëmës. Ai i tregon asaj të vërtetën për Horhen. Rakela do të shkojë ta shohë dhe Rafaeli ofrohet që ta shoqërojë. Mariana i thotë i ati e kishte gënjyer. Adri doktorit që Memo të lëvizë. Mariana sjell të bijnë në shtëpi dhe ajo shtyn Eduardon dhe i afrohet Viktorias. Rakela gjen Horhen dhe Karinën në shtrat dhe përballet me të. Ajo e kërcënon se po të qëndrojë aty, do t’i heqë trashëgiminë. Rafaeli i thotë Rakelës se mund ta Ai i thotë Rakelës së mund t’i tregojë ku ndodhet Blanka.

Eduardo përballet me Marianën. Viktoria i atë natë. Sokorro i thotë Simonës dhe Hugos të bëhen gati se do shkojnë në Nju Jork. Mariana hiqet shumë e lënduar para Kristobalit. Karina i thotë Horhes që është mirë të ndahen. Adriano i thotë Blankës që të bëhet gati për Nju Jork, por ajo i thotë se do të rri grindet me Kristobalin dhe ky e qëllon. Simona dhe Hugo shkojnë në shtëpinë e Blankës dhe njihen me Sofien.

Në shtëpinë e Altamirave bie zjarr dhe Eduardo shpëton Valentinën.

Blanka shkon në spital të shohë Memon dhe ai hap sytë. Kristobali shkon të takojë Marjanën dhe do të bëjë dashuri me të, po ajo e ndalon dhe i merr fshehurazi portofolin. Memo zgjohet dhe kërkon Blankën. Policia thotë se zjarri është vënë me qëllim dhe Rakela thotë se Valentina është e rrezikshme dhe ajo ka vendosur ta largojë nga shtëpia. Rakela kërcënon edhe të atin. Melania kërkon të bashkëpunojë me Diegon, por ai nuk pranon dhe e akuzon si vrasëse. Rakela mëson se Memo ka dalë nga koma. Ajo dërgon dikë ta vrasë, por nuk mundet. Rakela i kërkon Tuertos regjistrimet. Blanka takon Memon dhe i thotë se është e bija e Adrianos. Valentinën e largojnë nga shtëpia. Edu - tokë celularin e Tuertos. Rakela vret Tuerton. Memo përballet me Adrianon dhe i thotë se Blanka nuk është e bija, që fëmija që Valentina lindi është djalë dhe ai është dhënë për adoptim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.