5 këshilla për herën e parë

Intervista - - SEKS -

Ju ndjeheni gati për të bërë një hap të rëndësishëm në jetën tuaj: Të bëni dashuri për herë të parë! Përgëzime! Sido që të jetë, para se të humbisni virgjërinë, është e rëndësishme të dini nja dy gjëra, që ta kaloni këtë moment sa më bukur të mundeni.

Mbase ju kujtohet një e saj në fund të një kopshti - barin e sapokorrur, por kjo nuk do të thotë se du Që hera juaj e parë të jetë - - sht) dhe ju ta shijoni, është disa këshilla:

1. Duhet të jeni të dy dakort që kjo të ndodhë

Diskutimi në çift është i rëndësishëm për të patur sukses herën e parë. është e rëndësishme t’i thoni partnerit se është marëdhënia juaj e parë seksuale, në mënyrë që ai të veprojë me butësi. është gjithashtu e rëndësishme të diskutoni dëshirat e të dyve, për të qenë e sigurtë se jeni gati të bëni një hap të tillë. Nëse keni dyshime, mos hezitoni ta shtyni për më vonë. Nuk duhet të ndjeheni nën presion për këtë dhe nuk është turp ta shtysh. Kjo mund të evitojë pendimet e mëvonshme...

2. Kujdesuni për trupin që të ndjeheni mirë në vetvete

Një pyetje që bëhet shpesh është ajo e depilimit. «Duhet të depilohem krejtësisht para herës së parë?». «Si duhet të depilohem për një raport seksual?». Përgjigjja jonë është e sinqertë dhe nuk ndryshon: Bëni atë që doni, e rëndësishme është të ndjeheni ju mirë. Disa vlerësojnë depilimin integral, disa të tjera depilohen pak, ndërsa ka që nuk depilohen fare. Në fund të fundit çfarë rëndësie ka kjo? Nga ana tjetër, një gjë është e padiskutueshme: Higjiena juaj duhet të jetë e përkryer. Bëni një dush me sapunin tuaj të preferuar, aplikoni kremin që e bën lëkurën tuaj të butë, përfumohuni me një parfum të mirë...Me një fjalë, kujdesuni për veten. Kjo përbën një shenjë respekti partnerin veten!

3. Veproni me etapa (pra merreni shtruar)

Me një fjalë, relaksohuni. Vëreni theksin tek lojërat paraprake: Përqafohuni, prekni njëri-tjetrin me delikatesë dhe sensualitet. Zbuloni trupin e partnerit dhe lëreni atë të zbulojë tuajin. Zgjateni këtë moment sa më shumë të mundni, sepse ai ju lejon të relaksoheni dhe lu

4. Lërini mënjanë celularët

Nuk duam t’ju gjykojmë këtu për varësinë ndaj telefonit tuaj inteligjent (smartphone), por me siguri ju nuk do të donit t’ju ndërprisnin gjatë një momenti kaq të rëndësishëm. Përqëndrojeni gjithë vëmendjen tuaj tek seksi - shumë nga njëri-tjetri...

5. Mos kërkoni maksimumin e performancës herën e parë

- mat porno, ose një shoqja juaj që lavdërohet se ka pasur 15 orgazma në çdo marëdhënie seksuale, që ju vë nënë presion. Vetëm se, hera e parë nuk duhet të jetë sinonim i përformacës, por më shumë i zbulimit dhe butësisë...Atëherë, nëse nuk ndodh në mënyrë të përkryer siç e prisnit (ashtu si Liv), thojini vetes se nuk ka problem. Doni të dini një sekret? Pothuajse të gjithë njerëzve nuk u është dukur kush e di çfarë hera e tyre e parë. është logjike kur e mendon, kënaqësia - riencës, kur mëson pak nga pak të shijosh seksin... për dhe

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.