Eci nën shi!

Intervista - - POEZI -

ashtu sic do të bëje dhe ti. Në asfaltin e lagur nga shiu, se papritur ajo zhduket nën të. Sikur sheh një endër të bukur, Vështroj përsëri asfaltin, Dhe ndjenjat ndizet dhe shuhen,

ANILA KARAPIDOU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.