Autokritikë me gërma

Intervista - - POEZI -

Nisën vargjet edhe sonte Kohës s’ shkuar rëndë i fola Ja dhe letrën vargje-shkruar Copë e bëra përsëri... Do të thotë “nuk ke harruar” ... Dhe në fund vetes i fola

BLEDI YLLI...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.