Disa perla mençurie

Intervista - - ARGETIM -

me të.

Nëse dukesh si fotoja e pasaportës tënde, ka gjasa që të kesh nevojë për një udhëtim.

Faturat udhëtojnë me postë me dyfishin e shpejtësisë së çeqeve.

Ndërgjegjia është diçka që të dhemb, kur pjesët e tjera të tua ndjehen kaq mirë.

Ha mirë, bëj fiskulturë, vdis gjithsesi.

Burrat janë nga Toka, edhe gratë janë nga Toka, pranojeni këtë!

Asnjë burrë nuk është vrarë ndërkohë që po lante enët.

Një dietë e ekuilibruar është nga një biskotë në secilën dorë.

Mundësitë gjithmonë duken më të mëdha kur ikin sesa kur vijnë.

Mosha e pjekurisë është ajo moshë kur ndërrojnë vendet gjerësia e mendjes me ngushtësinë e belit.

Gjërat e padobishme janë ato që i mban me vite në shtëpi dhe i hedh poshtë tre javë para se të duhen.

Ekziston gjithmonë një budalla më shumë sesa ke numëruar ti.

Eksperienca është një gjë e mrekullueshme, të mundëson të njohësh një gabim kur e bën përsëri.

Ti nuk duhet të peshosh më shumë se frigoriferi yt.

Dikush logjikisht kontrast të botën reale.

Të bekuar qofshin ata që qeshin me veten e tyre, sepse ata nuk do të reshtin kurrë së zbavituri. që mendon përbën një bukur me

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.