Gratë e mbushura kanë një jetë seksuale më aktive

Intervista - - SEKS -

Seksi në shumicën e kohës është diçka që sjell kënaqësi, por - limit të jetës sonë seksuale kemi debutanteje dhe e dimë tashmë - - - si! është më mirë t’i marrësh me - dhin kur bëjmë dashuri dhe që jo 1. Zhurmë e bezdisshme Jeni duke bërë dashuri uaj me partnerin tuaj, kur dëgjohet papritmas një zhurmë e çuditshme, që të pret çdo lloj dëshire. Kjo zhurmë mund të vijë nga pas, ose edhe nga vagina, e cila «merr ajër« gjatë penetrimeve. Ju ndjeheni e befasuar, pastaj ju vjen të qeshni (por nuk guxoni) dhe në fund, hiqeni sikur nuk ka ndodhur gjë. 2. Njollë në çarçafë Sa emër i bukur për diçka të tillë! Ju e dini se çfarë gjeni në çarçafë pas aktit dhe bëni sikur nuk e keni parë? Një njollë dhe çfarë njolle! Mos u ndjeni në siklet, në fund të fundit edhe ajo është një lloj simbol i dashurisë suaj.

3. Që kur seksi është një sport?

sport. Jo më kot ka dalë shprehja - lim ju ndjeheni e përgatitur, sensuale dhe femërore dhe gjendeni merrni frymë dhe me këmbë që ju dridhen. Keni përshtypjen sikur keni hipur në një ring boksi, epo, është goxha punë e lodhshme të arrish orgazmën.

4. Nuk jeni të një mendjeje në momentin kur ndërroni pozicion

Ai dëshiron të bejë seks nga pas, ndërsa ju do të qëndronit me gjithë qejf në pozicionin e misionarit. Më në fund ju i nënshtroheni, pse jo, në fund të fundit, edhe nga pas nuk është aspak keq... 5. Shkretëtira e Saharasë Ja ç‘mendoni ju për vaginën taj në momentin e penetrimit. Sado që partneri i ka respektuar lojërat pararpake, ju keni përshtypjen se jeni në një shkretëtirë të thatë. Provoni lubri - suale ndryshon kryekëput. 6. Fjalët e ndyra Ai ju ka kërkuar t’i thoni fjalë për fruta dhe perime. Atëherë ju e keni provuar me ndrojtje me një «karrotë të grirë» dhe e keni parë të shkrihet së qeshuri. Duhet shpikur një manual fjalësh të ndyra në shtrat.

7. Të shpëton pak urina gjatë aktit.

Epo, këto janë gjëra që ndodhin. Gjatë penetrimit, penisi ushtron presion mbi fshikëzën e urinës dhe mund të shkaktojë një dëshirë për të urinuar. Relaksohuni, të bësh pak urinë gjatë aktit është shpesh shenjë e arritjes së orgazmës.

8. S’e ke mendjen aty kur bën dashuri

Ju jeni duke menduar për ishin dhe i thoni vetes: «O Zot, çfarë po më ndodh!». Sido që të jetë mbajini për vete këto mendime dhe mos ia tregoni partnerit. Jo të gjitha gjërat thuhen...

9. Mendon për listën e gjërave që duhen bërë gjatë seksit

Nuk është faji jonë që e kemi zakon të bëjmë shumë gjëra njëkohësisht.

Eshtë provuar, gratë e mbushura, ose me forma kanë më shumë partnerë seksualë sesa mesatarja, ose gratë nën peshë. Kështu të dashura gra, hiqni qafe peshoren

Ju mendonit se manekinet e dobëta kishin më shumë shans të tërhiqnin burrat dhe të kënaqeshin në shtrat? Përkundrazi, një studim i bërë nga universiteti Çapman me më shumë se 60 mijë burra dhe gra heteroseksualë, ka provuar se gratë e pajisur me forma kishin më shumë partnerë seksualë. E njëjta gjë vlen edhe për burrat - mon modën e fundit të « dad bods » (trup babi).

çështje peshe, apo besimi në vetvete ?

Si shpjegohen këto shifra ? Së pari duhet të kujtojmë se ne nuk kemi të gjithë të njëjtin nocion ose vizion të një personi mbipeshë. Kështu, disa persna që cilësohen mbipeshë për shkak të një IMT pak më të madh se normalja mund të kenë një siluetë të gjykuar « normale », ose të hollë në jetën e përditshme. Por gjithashtu duhet të kujtoni se, në përgjithësi, tërhiqemi më shumë nga një partner seksual që ka pamje të lumtur, të nga jeta. Një grua shumë e dobët dhe që shqetësohet për mënyrën e vet të të ushqyerit, apo shëndetin, mbase gjykohet më pak joshëse. Doktor Frederik, njëri nga autorët e studimit shpjegon se gratë nën peshë mund të jenë të pakënaqura me peshën e tyre dhe më pak të motivuara për të zbuluar trupin e tyre. Me një fjalë të ndjehesh mirë psikologjikisht dhe i kënaqur me trupin tënd është dhuntia më e mirë për të joshur seksin e kundërt.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.