Ëndrrat vonojnë

Intervista - - POEZI -

Si është të rritesh me një ëndërr E mos t’i ndahesh me asgjë. E mos të bësh asgjë për ‘të ... Si është të rritesh me një dëshirë T’a lësh të heshtë në errësirë E mos të bësh një hap drejt saj ! Si është të rritesh me optimizëm Sepse të thanë “ëndrrat vonojnë”. Ta shohësh jetën nga çdo prizëm Si është të ndjehesh i zhgënjyer ?... Shpresa e mban ëndrrën e vyer Shpresë-ëndërr dhe dëshirë !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.