Lulzim Basha: “Ka ardhur koha e qeverisë Basha-Meta”

Intervista - - HUMOR -

për atë që të thashë, por ti si shtatanik që je nuk thellohesh. Firmosa se e dija që do vinte kjo ditë. -Cila ditë, zoti Basha? -Kjo ditë pra që të bëhemi shembull edhe përtej de- tit. Duke zvogëluar detin Jon, kam mumdësi që të dëgjohem në Greqi. Unë o e bëj një gjë, o s’e bëj fare.

-Më i kuptueshëm ju lutem!

-Po në Shqipëri mua s’më dëgjon njeri. Madje edhe pjesëmarrësit në miting mezi më dëgjojnë. Të paktën të më dëgjojnë ata jashtë, Kaso... -Vërtet si do ja bëni me të bërtiturën? -Po pikërisht Kaso unë ndaj s’kam bërë shumë protesta. Se mezi bërtas. Kam pasur probleme me frymëmarrjen që i vogël. Kur të gjithë futeshin me kokë nën ujë, unë rrija në breg. Hajde futu, më thoshin shokët. -Ju futeshit besoj? -Ç’të futesha Kaso. Njëherë që e provova dhe u futa, se doja t’i bëja përshtypje një vajze, desh e më kaloi gjuha poshtë. Tani të të them të vërtetën: jo desh, po më i punës me dru lëshoi drurin që kishte në dorë dhe më mbante nga ana tjetër e gojës. ën jashtë, nuk e di, se të dy ata e bënin me radhë. Herë fuste dorën njeri brenda gojës sime dhe herë tje

tri. Derisa shpëtova. -Shyqyr që shpetuat vërtet...! Shpëtova, or shpërova, por edhe sot që mezi marr frymë ama. Ndaj edhe dukem sikur qesh gjithë kohën, nga ajo që më hapën gojën me zor, për të më ë gjuhën në fëmijëri. Ja ku po ta them : Saliu e mori Kaç Islamin në PD, pikërisht për të më rregulluar frymëmarrjen mua. -Vërtet!? Po ky qenka lajm i thënë ekskluIvisht për mua. -Po pse kujt t’ja thosha tjetër unë Kaso. Ç’ka hequr Saliu për t’i mbushur mendjen Kaç mund të bësh diçka për Lulin dhe timbrin e tij. Vij o Sali nëse më vendos në listën e deputetëve i tha Kaçi. U tha u ba, tha Saliu. Ja kështu. Por dua të të them diçka Kaso, por mos ja thuaj ndonjerit: Me ardhjen e Kaçit në PD, jo vetëm që s’kam pasur përmirësim në zë, por janë larguar edhe demokratët. -Ku janë larguar? -Te LSI-ja më shumë. -Duhet të bëni më shumë në aspektin mediatik, zoti Basha. Pastaj edhe ju keni qënë ca i fjetur me thënë të drejttën.

- E mo Kaso unë rastësisht u ndodha në politikë. S’është kjo punë për mua, por s’kam ç’i bëj Saliu. Le që më lodhin disa kur më akuzojnë. Ata që s’lanë brekë ushtarësh pa shitur, më akuzojne mua se shita detin. Më akuzojnë edhe - porteve. Edhe kush këta që s’kanë bërë një metër rrugë.

- Që keni pë - bet.

- Po si të gjithë Kaso. Akoma me gomar do vinin kosovarët në Durrës, po mos të kisha ndërtuar unë Rrugën e Kombit. Unë, dmth Saliu. Ka ardhur koha Kosa që gjerat të ndryshojne. - Si të ndryshojnë se? - Të ndryshojnë Rama+Meta. Ka ardhur koha e qeverisë Basha+Meta. Të ë se na u mbaruan…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.